Levend Standbeeld Zilver

Doe een aanvraag

Code: STA-1122-648

Beschrijving

Levend Standbeeld Zilver: Een levend kunstwerk voor elk evenement

De Levend Standbeeld Zilver brengen elegantie naar uw evenement. Op sokkels als ontvangst act, in een levend schilderij, als animatie act met typische bewegingspatronen, of op een podium als tableaux vivant; hun veelzijdigheid kent geen grenzen. Met een afgewisseld spel van fraaie bewegingen en fixatie creëren ze een visueel spektakel dat de aandacht van uw beursgasten moeiteloos vangt.

Ontvangst Act met klasse
De Levend Standbeeld Zilver zijn meer dan een ontvangst act; ze zijn een levend kunstwerk. Gehuld in zilveren tinten, staan ze als stille blikvangers op sokkels, perfect om uw gasten elegant te verwelkomen. Hun klassieke uitstraling voegt een vleugje tijdloze klasse toe aan elke gelegenheid.

Animatie Act met impact
Als animatie act bieden de Levend Standbeeld Zilver een boeiend schouwspel. Door gebruik te maken van typische bewegingspatronen zorgen ze voor een afgewisseld spel van fraaie beweging en fixatie. Een visuele traktatie die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Levend Standbeeld
De Levend Standbeeld Zilver vormen een verfijnde act die de grenzen van levend standbeeldkunst verkent. Hun veelzijdige inzetbaarheid maakt hen geschikt voor diverse settings, van ontvangst tot animatie op beurzen. Een unieke toevoeging die de esthetiek van uw evenement verheft.

Tijdloze elegantie in zilver
Deze Levend Standbeeld act past binnen het genre van tijdloze elegantie, zowel als ontvangst act, animatie act, beurs act, presentatie entertainment, en in thema’s als klassiek en zilver. De zilveren tinten voegen een aura van verfijning toe aan elke gelegenheid.

Genre :
Levend Standbeeld.

Soort Act:
Ontvangst Act, Animatie Act, Beurs Act, Presentatie Entertainment, Beurs Act, Thema Klassiek, Thema Zilver.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STA-1072-648 
2 Spelers – Code: STA-1122-648

Duo in Lijst:
Het duo is als Levend Schilderij in te zetten met een schilders-lijst.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Jaargetijden

Winter

Kleur

Zilver

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.