Zilveren Vliegen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ervaar de magie van de Zilveren Vliegen Steltenlopers, kunstzinnige wezens die de ruimte verkennen met hun glinsterende ogen en zilveren glans. Deze buitenaardse aanwezigheid tilt uw evenement naar een hoger niveau met hun unieke esthetiek en kosmische flair.

Code: STE-6833-538

Beschrijving

Betoverende Zilveren Vliegen Steltenlopers: kunstzinnige Steltenlopers 

Stel je voor: intrigerende zilveren insecten op stelten die hun omgeving in zich opnemen met hun indrukwekkende bolvormige ogen. Deze Zilveren “Space” Insecten stijgen boven alles uit en vangen de aandacht op elk evenement.

Kunstzinnige space insecten:
Deze unieke Zilveren Vliegen Steltenlopers zijn als zilveren kunstwerken in de vorm van insecten. Met oog voor detail en verfijning brengen ze een ongeëvenaarde esthetiek en betovering naar uw evenement.

Een glinsterende aanwezigheid:
Met hun zilveren glans en buitenaardse uitstraling vangen deze insecten de verbeelding van iedereen die ze ziet. Hun hoge steltenpositie zorgt ervoor dat ze met kop en vleugels boven de menigte uitsteken.

Ruimte-geïnspireerde
De Zilveren Vliegen Steltenlopers omarmen het thema van de ruimte en het buitenaardse. Hun aanwezigheid voegt een vleugje kosmische betovering toe aan elk evenement, en hun bolvormige ogen lijken recht uit een sciencefictionverhaal te komen

Kunst en Betovering
Van ontvangst van gasten tot een unieke toevoeging aan winkelcentra, festivals tot mobiele locaties, deze Zilveren “Space” Insecten zorgen voor een visueel spektakel dat uw gasten zal betoveren.

Een sprankelende ruimte-ervaring ✨
Breng een vleugje buitenaardse magie naar uw evenement met de Zilveren Vliegen Steltenlopers. Hun unieke stijl en thematische benadering zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActNetwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Thema Dieren, Thema Zilver, Thema Space

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6832-538
2 Spelers  – Code: STE-6833-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Zilver

Onderwerp

Dieren, Future / Space

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.