Grote Vogels Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-3784-039

Beschrijving

De legende van de Grote Vogels Steltenlopers

Eens bewoonden ze de aarde

Lang geleden, bevolkten majestueuze Grote Vogels Steltenlopers de aarde. Hun lange benen en gracieuze bewegingen waren een vertrouwd schouwspel. Maar in de loop der jaren zijn deze imposante wezens zeldzaam geworden. Slechts een handvol trotseert nog de menselijke wereld. Toch, wanneer een speciaal evenement hun aandacht trekt, laten ze hun snavels weer zien aan het publiek.

Een gracieus spel
Deze Grote Vogels Steltenlopers zijn een betoverend schouwspel. Hun aanwezigheid voegt een vleugje speelsheid en elegantie toe aan elke gelegenheid. Met hun lange benen bewegen ze zich gracieus door de menigte, waarbij ze de toeschouwers verbazen.

Een terugblik in de tijd
De oorsprong van deze fascinerende wezens gaat ver terug. Ze waren ooit de hoeders van de aarde, maar nu zijn ze zeldzame verschijningen geworden. Desondanks behouden ze hun majestueuze allure en zijn ze klaar om hun betoverende kunsten te vertonen.

Een zeldzaam spektakel in de moderne wereld
De Grote Vogels Steltenlopers brengen nostalgie naar het heden. Ze herinneren ons aan een tijd waarin deze majestueuze wezens deel uitmaakten van het dagelijks leven. Nu, in de moderne wereld, zijn ze een zeldzaam gezicht geworden, maar hun aanwezigheid blijft betoverend en memorabel.

Een dans door de tijd
Tijdens de act bewegen de steltenlopers zich met gratie en speelsheid tussen het publiek door. Hun lange benen en sierlijke bewegingen creëren een spektakel dat zowel jong als oud betovert. De toeschouwers worden meegenomen op een reis naar een tijd waarin deze majestueuze wezens de aarde bevolkten.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Stelten act, Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum act, Bruiloft Entertainment, Thema Dieren, Thema Vogels, Thema Veren.

Speeltijd:
3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten in maximaal 4 uur tijd.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-1558-039
2 Spelers  – Code: STE-3784-039

Bijzonderheden:
Act word ondersteund door muziek wat de speler met zich mee draagt.

Voorbereidingstijd:
2,5 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.