IJS Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-1721-648

Beschrijving

Kunstwerk IJS Levend Standbeeld

Dit IJS Levend Standbeeld is meer dan een act; het is een kunstwerk op zich. Op een sokkel geplaatst, lijkt het niet te onderscheiden van een echt gebeeldhouwd sculptuur. De figuur staat in eerste instantie roerloos stil, maar komt af en toe tot leven met gracieuze en dansante bewegingen, waardoor een betoverende illusie van bevroren schoonheid ontstaat.

Een IJskoude Ontvangst
Dit Levend Standbeeld voert de toeschouwers mee naar winterse sferen. De vorm van de sokkel draagt bij aan de illusie van een bevroren kunstwerk, waardoor de figuur erop nog indrukwekkender lijkt. Perfect als ontvangst entertainment voor evenementen met het thema winter of wit.

Gracieus ontwaken
Het IJS Levend Standbeeld betovert met haar gracieus ontwaken. In eerste instantie lijkt ze een onbeweeglijk sculptuur, maar dan brengt ze de omgeving tot leven met haar dansante bewegingen. Dit onverwachte element voegt een speelse en magische dimensie toe aan elke gelegenheid.

Levend Standbeeld
Deze act is niet zomaar een Levend Standbeeld; het is een meesterwerk van illusie en beweging. Het beeld lijkt bevroren op zijn sokkel, maar verrast het publiek door tot leven te komen. Een unieke combinatie van kunst en entertainment die zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Sneeuwpracht voor diverse gelegenheden
Dit IJS Levend Standbeeld past perfect in verschillende genres, waaronder ontvangst entertainment, festival acts, netwerkbijeenkomsten, mobiele acts, winkelcentrum entertainment, beurs acts, en thema’s zoals wit en winter. De veelzijdigheid maakt deze act geschikt voor uiteenlopende evenementen.

Thema-Entertainment voor diverse seizoenen
Breng winterse magie naar uw evenement met dit Levend Standbeeld in het thema wit. Of het nu buiten sneeuwt of de zon schijnt, de bevroren schoonheid van deze act voegt een vleugje winterse betovering toe aan elke gelegenheid.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Netwerk Meeting, Mobiele Act, Winkelcentrum Entertainment, Beurs Act, Thema Wit, Thema Winter.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-1721-648

Bijzonderheden:
De sokkel bestaat uit drie etages, en kan worden uitgevoerd in drie hoogtes:
50 CM, of 1 METER of 1,50 METER + daarop het beeld van 1,80 meter
De doorsnee van de sokkel (van klein naar groot) is ongeveer: 1 meter, 2 meter, 3 meter.
De act bestaat uit 1 speler + 1 begeleider.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Feestdagen

Kerst, Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Jaargetijden

Winter

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.