Heer en Mevrouw Wit Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: STA-1726-648

Beschrijving

Heer en Mevrouw Wit: veelzijdige Animatie voor elk evenement

Heer en Mevrouw Wit zijn de perfecte toevoeging aan uw feest of speciale activiteit. Stralend als ontvangst entertainment kunnen ze schitteren op een sokkel, rondlopen in een drukke winkelstraat of staan in een etalage. Of ze nu dienen als levend standbeeld of betoverende animatie act, dit duo is flexibel inzetbaar en een ware eyecatcher voor beurzen of productpresentaties.

Een levend wit tafereel
Heer en Mevrouw Wit passen zich moeiteloos aan aan de sfeer van uw evenement. Of het nu gaat om een elegante ontvangstact of een adembenemend levend standbeeld, dit duo is veelzijdig. Hun schitterende verschijning op een sokkel geeft een vorstelijke touch, terwijl ze als levend standbeeld door een drukke winkelstraat lopen of in een etalage staan, een unieke ervaring creëren.

Animatie Act 
Heer en Mevrouw Wit kunnen ook schitteren als dynamische animatie act. Met hun charmante aanwezigheid en interactieve benadering weten ze het publiek te boeien. Perfect voor festivals, netwerkbijeenkomsten of als mobiele act die door de menigte beweegt. Laat dit betoverende duo een glimlach toveren op de gezichten van uw gasten.

Eyecatcher voor beurzen en productpresentaties
Op zoek naar de ultieme eyecatcher voor uw beursstand of productpresentatie? Heer en Mevrouw Wit zijn de sleutel tot succes. Hun stijlvolle verschijning trekt de aandacht van bezoekers en creëert een memorabele indruk. Als ontvangst entertainment bij de ingang of als levend standbeeld dat de kern van uw presentatie benadrukt, biedt dit duo een ongeëvenaarde visuele impact.

Witte magie
Dit bijzondere duo past in verschillende genres, waaronder ontvangst entertainment, festival acts, netwerkbijeenkomsten, mobiele acts, levende standbeelden, animatie acts, winkelcentrum entertainment, beurs acts, en het thema wit. De veelzijdigheid van Heer en Mevrouw Wit maakt hen de ideale keuze voor uiteenlopende evenementen.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Netwerk Meeting, Mobiele Act, Levend Standbeeld, Animatie Act, Winkelcentrum Entertainment, Beurs Act, Thema Wit.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-1726-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Wit

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…