Rood Gele Vuur Vogels Steltenlopers

Doe een aanvraag

Laat uw evenement ontvlammen met Betoverende Rood Gele Vuur Vogels Steltenlopers! Hun majestueuze hoogte en levendige kleuren zijn een onmiskenbare blikvanger die elk evenement naar een hoger niveau tilt. 🔥

Code: STE-5620-538

Beschrijving

Betoverende Rood Gele Vuur Vogels Steltenlopers: laat uw evenement ontvlammen!

De op stelten lopende Rood Gele Vuur Vogels trekken alle ogen naar zich toe op uw speciale gelegenheid. Hun imposante aanwezigheid en kleurrijke verschijning maken hen tot onmisbare blikvangers op elk evenement!

Een vurige spektakel:
Betover uw publiek met de majestueuze Rood Gele Vuur Vogels Steltenlopers. Hun indrukwekkende hoogte en levendige kleurenschema van rood en geel zorgen ervoor dat ze direct in het oog springen, waardoor een visueel spektakel ontstaat dat uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Imposante aandachtstrekkers:
Deze steltenlopers zijn niet alleen entertainers, maar ook meesters in het vasthouden van de aandacht. Hun gracieuze bewegingen en adembenemende kostuums maken hen tot intrigerende figuren die de nieuwsgierigheid van uw gasten zullen wekken en hen betoveren met elke stap die ze zetten.

Multifunctionele kunstenaars:
Of uw evenement nu een groots festival is, een levendig ontvangstmoment, een bruisend winkelcentrum of een thematische viering, de Rood Gele Vuur Vogels Steltenlopers passen zich naadloos aan. Hun veelzijdigheid en onderscheidende aanwezigheid maken hen geschikt voor diverse genres en settings.

Kies voor de vurige kleuren:
Voeg een dosis vurige pracht toe aan uw evenement door de Rood Gele Vuur Vogels op stelten te boeken. Met hun unieke combinatie van hoogte, kleur en charisma zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelt en uw gasten betovert.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Mobiel EntertainmentClub Entertainment, Thema Vuur, Thema Rood, Thema Geel, Thema Dieren Entertainment

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5618-538
2 Spelers  – Code: STE-5620-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter.

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Geel, Rood

Onderwerp

Dieren

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…