Nar de Clown

Doe een aanvraag

Ontdek de grappigste Nar die je ooit zult ontmoeten! Als meester in vermaak brengt deze levende mime pop lachsalvo’s en onvergetelijke momenten voor jong en oud. Interactief en humoristisch, perfect voor diverse evenementen. Boek de Nar de Clown nu voor een onvergetelijke dosis pret! ūü§°

Code: MOB-3201-962

Beschrijving

Nar de Clown: een levende mime pop voor onvergetelijke pret! 

De Nar is een meester in het vermaken van jong en oud. Met een flinke dosis humor en improvisatietalent zorgt deze levende mime pop voor lachsalvo’s en onvergetelijke momenten. Ontdek hier meer over deze geweldige act!

De grappigste Nar die je ooit zult ontmoeten!
De Nar is een clown in hart en nieren. Ze speelt graag met het publiek en gebruikt hun reacties als inspiratie voor haar grappen en grollen. Deze levende mime pop is een ware kunstenaar in het improviseren en brengt een unieke vorm van entertainment naar jouw evenement.

Interactief en humoristisch entertainment
De interactie staat centraal bij de Nar de Clown. Ze betrekt het publiek bij haar act en gebruikt hen als haar medespelers. Dit leidt tot hilarische situaties en een onvoorspelbare, komische show die iedereen in de ban houdt.

Winterse magie met optionele winterversie
Als je evenement een winterse sfeer heeft, kun je de Nar de Clown ook boeken in een betoverende winterversie. Ze draagt dan witte bontaccenten aan haar kostuum, wat een extra vleugje magie toevoegt aan de act.

Duo-optie met de Harlekijn op Stelten
Wil je nog meer spektakel? Je kunt de Nar de Clown ook als duo boeken, samen met de Harlekijn op Stelten. Dit dynamische duo brengt een dubbele dosis plezier en entertainment naar jouw evenement.

Perfect voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, een festival, een mobiele act, een circusshow, kinderentertainment of een evenement met een middeleeuws thema, de Nar de Clown past perfect bij verschillende gelegenheden en zorgt voor een geweldige sfeer.

Breng de Nar naar jouw evenement!
Kortom, de Nar is de clown die je evenement tot leven brengt met humor en interactie. Boek deze levende mime pop en geniet van een onvergetelijke ervaring vol lachsalvo’s en komische momenten. Mis deze kans niet om je publiek te trakteren op een fantastische show!

Ook als duo te boeken met de Harlekijn op Stelten – STE-3210-962

Soort Act:
Mobiele act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Circus, Thema Middeleeuwen.

Speeltijd:
3x 30 of 2x 45 min.(binnen 3 uur)

Speelruimte:
Binnen en/of buiten in alle seizoenen. Oppervlakte speelvloer ca. 9 m2. De nar kan al spelend geschikte plaatsen zoeken voor de act.

Aantal Spelers:
1 Speler  РCode: MOB-3201-962

Voorbereidingstijd: 
2 uren voorafgaand optreden op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Circus

Prijs categorie

‚ā¨ 500 – 1.000

Kleur

Goud

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur), 3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.