Kleurige Clowns

Doe een aanvraag

Code: KIN-6619-980

Beschrijving

Ontmoet Kleurige Clowns die jongleren, dansen en spelen! 🤡

Deze kleurige clowns kunnen jongleren, dansen en springen. Ze willen alleen maar spelen! Ze houden heel veel van snoep en ze zijn super goed in grime. Ze vinden het erg leuk om kinderen te schminken en om spelletjes te doen. Ze hebben een heel leuk clowntjes karretje! Soms doen ze net of het een poppenkast is… Komen jullie spelen?

Kleurige clowns vol vaardigheden
De kleurige clowns zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook vol met speelse vaardigheden. Jongleren, dansen en springen behoren tot hun repertoire, waardoor ze een feestelijke en dynamische sfeer creëren voor jong en oud.

Snoepliefhebbers en grimekunstenaars
Met een liefde voor snoep brengen de clowns zoetigheid en vrolijkheid naar jouw evenement. Daarnaast zijn ze meesters in de kunst van grimeren, waardoor ze niet alleen kleurrijk zijn, maar ook in staat zijn om de kinderen te voorzien van prachtige schminkcreaties.

Kindvriendelijke activiteiten en spelletjes
De kleurige clowns zijn dol op interactie met de kinderen. Ze schminken niet alleen gezichten, maar spelen ook graag spelletjes met een grote glimlach. De speelse activiteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de jonge gasten.

Clowntjes karretje vol verrassingen
Met een heel leuk clowntjes karretje voegen de clowns een extra dosis charme toe aan hun act. Het karretje kan worden gebruikt om snoepjes, ballonnen of schmink op uit te stallen, waardoor het een kleurrijk middelpunt wordt.

Poppenkast plezier
Soms transformeren de kleurige clowns hun karretje in een poppenkast, waardoor ze een extra dimensie van plezier toevoegen aan hun act. De kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het poppenkastspel en nog meer speelplezier te beleven.

Inclusief karretje vol verrassingen
De act is inclusief een karretje waarop snoepjes, ballonnen of schmink uitgestald kunnen worden. Dit draagt bij aan de interactieve en feestelijke ervaring voor het publiek.

Soort Act:
Kinder Entertainment.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act.

Speeltijd:
3x 30 min of 2 x 45 minuten. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KIN-6619-980

Inclusief:
Karretje (waar snoepjes, ballonnen of schmink op uitgestald kan worden).

Exclusief:
Ballonnen en schminck.

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.