Miss & Mister Rood-Wit Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6636-980

Beschrijving

Ontdek de gekkigheid met Miss & Mister Rood-Wit Steltenlopers!

Laat je verassen door het vrolijke stel Miss & Mister Rood-Wit Steltenlopers, dat met hun rariteiten en gestileerde gekkigheid op onderzoek gaat tussen het publiek. De rode kleur van de liefde verspreidt hun hartstocht, terwijl het wit hun vrolijke energie weerspiegelt. Met knipogen en sjansende capriolen voorzien ze jouw feest van een onvergetelijke dosis plezier. De man blaast bellen, en de vrouw paradeert trots als een pauw.

Steltenlopers met liefdevolle hartstocht
Miss & Mister Rood-Wit brengen een sfeer van liefdevolle hartstocht met zich mee, vertegenwoordigd door de warme rode kleur. Deze gepassioneerde tint verspreidt zich als een vrolijke golf door het publiek, waardoor een unieke en hartverwarmende ervaring ontstaat.

Gestileerde gekkigheid
Miss & Mister Rood-Wit voorzien jouw feest van gestileerde gekkigheid. Met hun grappige en unieke benadering brengen ze een glimlach op de gezichten van jong en oud. De interactie tussen het publiek en dit charmante stel zorgt voor een ongedwongen en vrolijke sfeer.

Bellen blazende man en paraderende vrouw
Terwijl de man speels bellen blaast, paradeert de vrouw naast hem met trots als een pauw. Deze dynamiek voegt variatie toe aan de act en houdt het publiek geboeid. De combinatie van luchtige belletjes en de trotse parade zorgt voor een visueel en auditief spektakel.

Veelzijdige toepassing
Miss & Mister Rood-Wit Steltenlopers passen perfect bij verschillende gelegenheden, zoals ontvangstentertainment, festivals, winkelcentrumpromoties, kinderevenementen, circusthema’s, netwerkbijeenkomsten en beurzen. De act is flexibel en kan worden uitgebreid tot een mobiele parade voor een nog grotere impact.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Cirque Entertainment, Kinder Entertainment. Circus Act, Netwerk Meeting, Beurs Entertainment, Thema Rood/Wit.

Speeltijd:
3x 30 min. of  2x 45 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STE-6304-980 –
2 Spelers – Code: STE-6636-980
3 Spelers – Code: STE-6305-980
4 Spelers – Code: STE-6306-980

Uitbreiding als Parade:
Ook uit te breiden als Rood-Witte Mobiele Parade (zie meer info hieronder bij gerelateerde acts).

Benodigdheden:
Minimale hoogte van 4 meter.

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Kleur

Rood, Wit

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…