Wings Voorstelling of Parade

Doe een aanvraag

Code: DAN-2033-648

Beschrijving

Wings Voorstelling: Dans, Steltendanstheater en Live Muziek

De Wings Voorstelling is een betoverende opening met dans en steltendanstheater. De groep, bestaande uit 3 steltenloopsters en 3 danseressen, kan worden aangevuld met live muziek. Mysterieuze figuren brengen via beweging een verhaal van vreugde, schoonheid en ontroering. Ze creëren een magische ruimte van licht, liefde en passie. Voor straattheaterfestivals kan de act, begeleid door muzikanten, als betoverende parade worden ingezet.

Dans, Steltendanstheater en Live Muziek
De Wings Voorstelling biedt een unieke mix van dans, steltendanstheater en live muziek. Met 3 steltenloopsters, 3 danseressen en de mogelijkheid tot aanvulling met live muziek, ontstaat er een betoverende openingsact.

Mysterieuze Figuren
De performers spreken via hun bewegingen, waarbij elke dans en steltendans een verhaal vertelt van vreugde, schoonheid en ontroering. De mysterieuze figuren nemen het publiek mee op een reis vol emoties, waarbij de kracht van beweging de hoofdrol speelt.

Parade voor Straattheaterfestivals
Voor straattheaterfestivals komt de Wings Voorstelling volledig tot zijn recht. Begeleid door muzikanten kan de act worden omgevormd tot een betoverende parade, waarin de mystieke figuren de straten vullen met magie en beweging.

De Wings Voorstelling bied meer dan een openingsact. Het is een betoverende ervaring van dans, steltendanstheater en live muziek, waarin vreugde, schoonheid en ontroering samenkomen. Ervaar de magie van de Wings Voorstelling en laat het licht, liefde en passie uw evenement verrijken. 🌟

Als Openings act:  (duur: 8 minuten)
De dansers en steltenloopsters dansen een mooie harmonische choreografie, waarin ieder figuur haar specifieke karakter toont en gezamenlijk een krachtige energie neerzetten van schoonheid in beweging. Voor de openingsacts is de muziek speciaal gecomponeerd.

Openingsact in combinatie met Animatieact tussen het publiek:
Een podiumact zoals hier boven beschreven kan gecombineerd worden met dans ingezet als animatieact. De dansers/ steltlopers dansen dan tussen het publiek door, voor of na de podiumact. Zo kan het publiek de dans en dansers op unieke wijze van dichtbij beleven.

Als parade act:
Met live percussie en/of elektronische muziek. Tijdens de parade bewegen alle figuren (vanaf 2 tot 10 personen) zich voort in een gezamenlijke voortdurende choreografie. De parade kan ook afgewisseld worden met korte voorstellingen op verschillende locaties. Voor meer ideeen en vragen neem gerust contact op.

Uitbreiding met Percussionisten, Saxofonist of Fluitist:
De act is uit te breiden met live muzikanten waardoor het een nog indrukwekkender geheel wordt! (prijs op aanvraag).

Soort Act:
Voorstelling of Parade

Genre:
Podium Act, Openings-Show, Thema Circus, Thema Rood, Thema Liefde, Openings Entertainment, Circus Act, Animatie Act, Thema Wit, Parade Act, Winkel Centrum Entertainment, Dans Act, Stelten Act, Muzikale Act, Festival Entertainmnet.

Aantal Spelers:
6 Spelers –  Code: DAN-2033-648
7 Spelers –  Code: DAN-2034-648
8 Spelers –  Code: DAN-2035-648
9 Spelers –  Code: DAN-2036-648
10 Spelers – Code: DAN-2037-648

De groep is uit te breiden tot 10 dansers en steltenlopers.

Speeltijd:
Als openingsact: 8 Minuten
Als parade of animatie act: 4x 30 minuten binnen 4 uur

Muziek:
Eigen (live) muziek op CD maar ook mogelijk op muziek van het evenement.

Technische Vereisten:
Minimale oppervlakte speelruimte: 6 bij 5 meter, minimale hoogte: 5 meter.

Benodigdheden:
1 assistent vanuit organisatie tijdens de show voor opbouw en afbreken van de stellage.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

5 > spelers

Prijs categorie

€ 3.000 – 5.000

Kleur

Rood

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment