Red Queens Steltenloper + Danseres

Doe een aanvraag

Code: STE-2020-648

Beschrijving

👑 Mysterieuze Red Queens: betoverende Steltenloper en Danseres 

De Mysterieuze Red Queens, een uniek duo van steltenloper en danseres, stralen vreugde en schoonheid uit. Hun betoverende bewegingen en spel zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek de veelzijdige inzetbaarheid van deze dames als stelten/dansact tussen het publiek of als indrukwekkende openingsact.

Duo van Steltenloper en Danseres
Dit duo, bestaande uit een steltenloper en danseres, vormt de Mysterieuze Red Queens. Ze brengen niet alleen hoogte en elegantie, maar ook een vleugje mysterie naar uw evenement.

Steltenlopers, Dans Act
De Mysterieuze Red Queens vallen onder het genre steltenlopers en dansact, geschikt voor ontvangstentertainment, openingacts, mobiele acts, winkelcentrum entertainment, met thema’s als Valentijn, Rood en Mysterieus.

Inzetbaar voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om een stelten/dansact tussen het publiek of als openingsact, de Mysterieuze Red Queens voegen een bijzonder element toe aan elk evenement.

Thema’s: Valentijn, Rood, Mysterieus
Deze act is perfect afgestemd op thema’s als Valentijn, Rood en Mysterieus, waardoor ze de ideale keuze zijn voor evenementen met deze specifieke sferen.

De Mysterieuze Red Queens zijn unieke sfeermakers voor elk event. Betoverend, intrigerend en veelzijdig inzetbaar, ze voegen een onvergetelijk element toe aan diverse gelegenheden. ✨

Soort Act:
Steltenlopers, Dans act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Opening Act, Mobiele Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Valentijn, Thema Rood,Thema Mysterieus.

Speeltijd:
3x 30 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler (Steltenloper) – Code: STE-2021-648
2 Spelers (Steltenloper + Danser) – Code: STE-2020-648

Bijzonderheden:
De stelten zijn 100 cm hoog.

Als Openingsact:
Het Duo is ook als openingsact in te zetten:
• duur performance: 5 min.
• minimale oppervlakte speelruimte: 6 bij 5 meter
• minimale hoogte: 5 meter
Een openings/podium act zoals hier boven beschreven kan gecombineerd worden met een animatieact waarbij de danseres en de steltenloper door het publiek door dansen voor of na de podiumact. Zo kan het publiek de dans en dansers op unieke wijze van dichtbij beleven.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Feestdagen

Kerst, Koningsdag, Valentijnsdag

Kleur

Rood

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…