Marionette Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1160-648

Beschrijving

Betoverende Marionette Act: frivool ballet en pantomime

De Marionette speler betreedt de zaal met een mysterieuze doos. Met grote, trage passen wekt hij nieuwsgierigheid op. De spanning stijgt als de grote doos opengaat en zijn lievelingsspeeltje, ‘de marionette’, tevoorschijn komt. Dit frivole duo, een combinatie van klassiek ballet en pantomime, beweegt zich elegant door de ruimte. De Marionette speler bespeelt het publiek met zachte strelingen, lief gebaar en misschien zelfs een dansje.

Marionette speler en zijn trots
De Marionette act is meer dan een voorstelling; het is een speelspektakel dat het publiek betovert. Ondersteund door muziek komt de marionette telkens tot leven wanneer de kist opengaat. De marionette speler laat zijn lievelingsspeeltje dansen, een interactief schouwspel dat geschikt is voor diverse gelegenheden.

Ontvangst, Levend Standbeeld, Festival en Beurs Entertainment
De Marionette act is veelzijdig inzetbaar. Of het nu als ontvangst act is, levend standbeeld, festival- of beursentertainment, het intrigeert en entertaint. De combinatie van klassiek ballet, pantomime en muziek maakt het geschikt voor diverse evenementen en straattheater.

Animatie met Steltenlopers
De Marionette act valt binnen het genre van betoverende animatie en steltenlopers. Een unieke mix die zorgt voor een intrigerende en visueel aantrekkelijke ervaring. Perfect om de sfeer te verhogen bij verschillende gelegenheden.

Genre :
Animatie Act, Steltenlopers.

Soort Act:
Ontvangst Act, Levend Standbeeld, Festival Act, Beurs Act, Presentatie Entertainment, Beurs Act.

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-1160-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.