Butlers Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1044-648

Beschrijving

Ontmoet onze geweldige Butlers!
Op zoek naar een onderscheidende ontvangstact die een blijvende indruk achterlaat op uw evenement? Maak kennis met onze getalenteerde Butlers, klaar om uw gasten te verwelkomen met een dosis humor en elegantie! 🎉

Een humoristische twist op gastvrijheid
Onze Butlers zijn niet zomaar acteurs; ze zijn entertainers met een missie. Hun unieke aanpak van gastvrijheid brengt een lach op het gezicht van iedereen die uw evenement betreedt. Ze nemen hun taken serieus, maar met een knipoog en een glimlach.

Tot in de puntjes georganiseerd
Onze Butlers zetten zich volledig in om uw evenement soepel te laten verlopen. Met een absolute oog voor detail zorgen ze voor de rode draad in elke feestelijke aangelegenheid. Ze zien wat u niet ziet en regelen alles met plezier en professionaliteit.

Multifunctionele animatie act
De veelzijdigheid van onze animatie act maakt het de ideale keuze voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een netwerkbijeenkomst, een festival, een beurs, promotie-evenement of een animatie act in een winkelcentrum – onze butlers passen zich moeiteloos aan en brengen de juiste sfeer met zich mee.

Bent u op zoek naar een ontvangst entertainment dat de aandacht trekt? Onze animatie act, geschikt voor diverse genres zoals ontvangst entertainment, festival act, beurs & promotie act, netwerk meeting en winkelcentrum acts, is de perfecte keuze!
Kies voor de ontvangstact bij uitstek en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Onze Butlers brengen niet alleen een unieke mix van humor en gastvrijheid, maar tillen ook de algehele sfeer naar een hoger niveau. Laat uw gasten genieten van een ontvangst die ze zich nog lang zullen herinneren!

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: ANI-1044-648
2 Spelers – Code: ANI-1044-648
3 Spelers – Code: ANI-1045-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Reiskosten:
€ 0,40 per km gereden vanaf Rotterdam.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.