Stijlvolle Butlers Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-1048-648

Beschrijving

Unieke Stijlvolle Butlers Steltenlopers 🎩

Op zoek naar een stijlvolle en op maat gemaakte toevoeging aan uw evenement? Onze Stijlvolle Butlers Steltenlopers zijn de perfecte keuze!

Aanpasbaar 
Of het nu gaat om een zakelijk evenement, productpromotie of festival, onze steltenlopers passen zich aan aan de specifieke eisen van uw gelegenheid. De keuze is aan u – zwarte pakken met of zonder slipjas, zwarte hoed of witte bloes. Wij maken het mogelijk!

Elegant product en evenement promoten
Laat uw product of evenement opvallen met onze Stijlvolle Butlers Steltenlopers. Ze bewegen zich gracieuze voort en trekken de aandacht van het publiek op een verfijnde manier. Een perfecte mix van elegantie en promotie!

Interactieve publieksbenadering
Onze heren op stelten zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar betrekken ook het publiek op een leuke manier. Ze spreken uw bezoekers aan en kunnen flyers uitdelen of rondlopen met een sandwichbord dat uw boodschap communiceert. Interactie staat centraal!

Veelzijdige Stelten Act
Of het nu gaat om een ontvangst entertainment, festival act, winkelcentrum act, netwerk meeting of beurs entertainment, onze steltenlopers voegen een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid. Laat uw evenement opvallen met deze unieke en veelzijdige stelten act.

Benieuwd naar wat onze Stijlvolle Butlers Steltenlopers voor uw evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakte stelten act.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Stelten Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Netwerk Meeting, Beurs Entertainment.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STE-1046-648
2 Spelers – Code: STE-1048-648

Werkruimte:
Minimaal 3,5 meter hoog.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 2 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment