Kerst Marionette Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: KER-4506-648

Beschrijving

Interactieve Kerst Marionette: mobiele winteranimatie met magische interactie

De Kerst Marionette brengt een betoverende winteranimatie naar uw evenement. Deze mobiele act is niet alleen zeer visueel, maar ook interactief. Zie hoe de Kerst Marionette met zijn lievelingsspeeltje verschijnt, een mix van klassiek ballet, bewegingstheater en pantomime brengt een unieke en magische sfeer.

Kerst Marionette op Stelten
De Kerst Marionette betovert het publiek door op stelten aan te komen, een mobiel spektakel dat de aandacht trekt. Zijn lievelingsspeeltje voegt een speels element toe aan deze betoverende winteract. Perfect voor ontvangst entertainment, festivals, beurzen, en promotieacts.

Mix van Kunstvormen: Klassiek Ballet, Bewegingstheater en Pantomime
De Kerst Marionette is meer dan alleen een steltenloper; het is een samensmelting van kunstvormen. Klassiek ballet geeft de act een gracieuze touch, bewegingstheater brengt het tot leven, en pantomime voegt een komisch element toe. Een magische mix die het publiek boeit en betovert.

Steltenloper, Kerst Act
De Kerst Marionette brengt een unieke dynamiek als steltenloper in een betoverende kerstsetting. Deze act combineert de elegantie van stelten met de warmte van kerst, waardoor een onvergetelijk schouwspel ontstaat. Een must-see voor liefhebbers van kunst en entertainment.

Betoverende kerstbeleving voor diverse gelegenheden
Deze Kerst Marionette past perfect binnen verschillende genres, waaronder animatie acts, ontvangst entertainment, festival acts, beurs- en promotieacts, winkelcentrum entertainment, korte voorstellingen, en natuurlijk kerst entertainment. De veelzijdigheid maakt deze act geschikt voor diverse evenementen.

Ervaar de betovering van de Kerst Marionette, een mobiele winteranimatie die het publiek meeneemt in een magische kerstbeleving. Perfect voor diverse evenementen en ideaal om de winterse sfeer te versterken. Mis deze betoverende kerstact niet! ❄️

Soort Act:
Steltenloper, Kerst Act.

Genre:
Animatie act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Acts, Korte Voorstelling, Kerst Entertainment.

Speeltijd:
3x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KER-4506-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Feestdagen

Kerst

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…