Kerst Acrobaten

Doe een aanvraag

Code: KER-3122-963

Beschrijving

Magische Kerst Acrobaten: Een spectaculaire balans tussen kunst en samenwerking 🤸‍♂️🎄

Stel je voor: betoverende Kerst Acrobaten die door jouw evenement trekken, hun kunsten vertonen en een vleugje magie toevoegen aan de kerstsfeer. Dit is precies wat onze Kerst Acrobaten te bieden hebben! In deze grond acrobatiek show komt niet alleen acrobatiek tot leven, maar ook het gevoel van samenwerking en feestelijke harmonie.

Een mix van grond acrobatiek en thema circus
De Kerst Acrobaten brengen een unieke mix van grond acrobatiek en een vleugje circus naar jouw evenement. Deze podium act, geschikt als openings-show, weeft acrobatische kunsten naadloos samen met het kerstthema en creëert zo een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Doe mee: bouwtruck en samenzang
De interactieve elementen van deze act maken het extra bijzonder. Het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een spannende bouwtruck, waarbij samenwerking en balans centraal staan. Het is niet alleen een show; het is een ervaring waarbij het publiek actief betrokken wordt.

Ideaal voor Winkelcentra en Kerstevenementen
Deze Kerst Acrobaten zijn niet alleen geschikt voor podiumoptredens, maar ook perfect voor winkelcentra en kerstevenementen. Hun vermogen om het publiek te betrekken en een feestelijke sfeer te creëren, maakt hen de ideale keuze voor diverse gelegenheden.

Soort Act:
Grond Acrobatiek.

Genre:
Podium Act, Openings-Show, Thema Circus, Thema Samenwerking, Openings Entertainment, Circus Act, Grond Acrobatiek Show, Winkel Centrum Entertainment, Thema Kerst.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Acrobaten – Code: KER-3122-963

Werkhoogte:
3,5 meter hoog

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1,5 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Feestdagen

Kerst

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.