Gevleugelde Godinnen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-3786-039

Beschrijving

Betovering met de Gevleugelde Godinnen Steltenlopers

De Gevleugelde Godinnen Steltenlopers zijn een indrukwekkende verschijning op elk evenement. Gehuld in prachtige kostuums en uitgerust met stelten en vleugels, brengen ze een vleugje Griekse mythologie tot leven. In deze uitgebreide hervertelling laten we u kennismaken met deze betoverende act die uw publiek zal charmeren en verbazen. De Gevleugelde Godinnen, geïnspireerd door de Griekse mythologie, brengen een vleugje mysterie naar uw evenement. Met hun imposante stelten en elegante kostuums, lijken ze rechtstreeks uit de oude mythen te zijn gestapt. Ze bewegen zich majestueus door het publiek, met gratie en allure die de aandacht van iedereen trekken.

Muzikale betovering
Wat deze act nog specialer maakt, is de toevoeging van zang. De Gevleugelde Godinnen Steltenlopers kunnen prachtige melodieën ten gehore brengen die perfect passen bij het Griekse thema. Of het nu rustgevende liederen zijn of opzwepende melodieën, de combinatie van muziek en bijzondere kostuums zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Veelzijdig entertainment
Of uw evenement nu een beurs, festival, bruiloft, of ander speciaal gelegenheid is, de Gevleugelde Godinnen passen zich naadloos aan. Ze kunnen drie sets van 30 minuten of twee sets van 45 minuten uitvoeren, en hun aanwezigheid voegt een vleugje mysterie en magie toe aan elke locatie.

Griekse themafeesten
De Gevleugelde Godinnen zijn bij uitstek geschikt voor Griekse themafeesten. Hun kostuums en act nemen uw gasten mee op een reis naar het oude Griekenland. Ze kunnen interactief zijn, foto’s nemen met bezoekers en zelfs Griekse mythen tot leven brengen door middel van acteerprestaties.

Ondersteund door muziek
Tijdens hun optredens wordt de act ondersteund door muziek die de artiesten met zich meedragen. Dit versterkt de sfeer en betovert het publiek verder. De harmonie tussen de visuele en auditieve elementen maakt dit een meeslepende ervaring.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Mobiele Act, Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum act, Bruilofts Entertainment, Thema Dieren, Thema Grieks.

Speeltijd:
3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten in maximaal 4 uur tijd.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-3785-039
2 Spelers  – Code: STE-3786-039
3 Spelers  – Code: STE-3787-039

Bijzonderheden:
Act word ondersteund door muziek wat de speler met zich mee draagt.

Voorbereidingstijd:
2,5 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment