Kerst Elfje

Doe een aanvraag

Een betoverend avontuur met het Kerst Elfje 🧚‍♂️ op zoek naar de verloren kerstschat! Kinderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een interactieve kerstvoorstelling vol magie en raadsels.

Code: KER-3600-554

Beschrijving

Op zoek naar de verloren kerstschat!

Een magisch avontuur met het Kerst Elfje 🧚‍♂️
Het Kerst Elfje staat voor een betoverende uitdaging: de schatkist van de kerstman wil niet meer open. Uit deze mysterieuze kist klinkt de zoete klank van kerstmuziek. Het elfje heeft dringend hulp nodig om dit magische raadsel op te lossen en te ontdekken wat de schatkist geheim houdt.

Een interactief avontuur
Het Kerst Elfje brengt een interactief en meeslepend avontuur, perfect geschikt voor kinderentertainment. In een sfeer van betovering en verwondering worden de jonge toeschouwers uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke kerstspektakel.

Diverse mogelijkheden
Dit betoverende tafereel is geschikt voor verschillende settings en gelegenheden. Of het nu gaat om een winkelcentrum, een feestelijk evenement of een straatfestival, het Kerst Elfje brengt een vleugje magie en verwondering voor jong en oud.

Een kerstfeest om te onthouden 
Het Kerst Elfje brengt niet alleen entertainment, maar creëert ook een onvergetelijke ervaring voor uw publiek. Samenwerken, creativiteit en het oplossen van het mysterie staan centraal in dit hartverwarmende avontuur.

Ontdek samen met het Kerst Elfje een wereld vol magie en kerstvreugde. Samen zorgen we ervoor dat de schatkist haar geheimen prijsgeeft en brengen we betovering naar uw evenement!

Soort Act:
Kinder Entertainment,

Genre:
Animatie ActMobiele Act, Korte VoorstellingMuzikale Act met Kinderliedjes, Winkelcentrum Acts, Ontvangst Act, Straattheater Act, Thema Sprookjes, Kerst Entertainment.

Speeltijd:    
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: KER-3600-554
In de schatkist zit 5 kg kerst snoepgoed.

Voorbereidingstijd Speler:
1 uur voor aanvang aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Onderwerp

Sprookjes

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…