Aap met het Kleinste Orgeltje

Doe een aanvraag

Code: KER-3644-928

Beschrijving

Beleef de magie van het Kleinste Orgeltje: De Aap met een knipoog! 🐒

Deze unieke animatieact brengt een vleugje magie en humor in elke omgeving. Terwijl de charmante orgel-dame haar draaiorgelkar door het winkelcentrum, de kerstmarkt of een ander evenement navigeert, trekt de Aap met het Kleinste Orgeltje alle aandacht. Wat maakt deze act zo bijzonder? Het kleinste draaiorgeltje ter wereld, dat nog geen 2 cm groot is maar wel echt werkt! 

Apenstreken en hilarische situaties:
De ondeugende aap kan natuurlijk niet stilzitten en vermaakt het publiek met zijn grappige apenstreken. Zijn levensechte verschijning zorgt voor de nodige hilarische situaties. De gasten vragen zich vaak af: “Was hij nu echt of niet?” De verwarring is compleet, en de Aap met het Kleinste Orgeltje is een fascinerende toevoeging aan allerlei feestelijke gelegenheden. Bij voorkeur voor grotere groepen gasten, want deze act verdient een groot publiek.

Hollywoodse special effects:
Deze aapact is niet zomaar ontstaan. Een Nederlands special effectsteam heeft de uitdaging aangenomen om een aap te creëren die de werkelijkheid heel dicht benadert. Met geavanceerde gezichtsmechanieken, verlengde bewegende armen, speciaal ontwikkelde lenzen en een nagenoeg levensechte huid, is de Aap met het Kleinste Orgeltje een waar kunststuk. Hollywoods specialisten op het gebied van special effects hebben hieraan bijgedragen, waardoor deze act voor verbazing en bewondering zorgt.

Vier feest met de Aap en het Kleinste Orgeltje:
Deze act past perfect in de sfeer van kerstentertainment, maar kan ook op andere momenten schitteren. Geniet van de magie en humor die de Aap met het Kleinste Orgeltje met zich meebrengt en laat je betoveren door de verwondering van dit bijzondere kunstwerk. 

Is het een echte aap of een acteur? Dat is de vraag die iedereen zal bezighouden. Maar één ding is zeker: de Aap met het Kleinste Orgeltje brengt een lach op ieders gezicht en maakt elk evenement onvergetelijk! 

Soort Act:
Kerst Entertainment.

Genre:
Animatie Act, Mobiele Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Straattheater, Thema Dieren.

Speeltijd:
Twee langere sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KER-3644-928  

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Dieren, Jungle

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.