Aap Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-2740-928

Beschrijving

De unieke Piccolo-Aap Benjamin 🐒

Benjamin, de piccolo-aap, is een absoluut unieke en betoverende verschijning die voor de nodige verbazing en vermaak zorgt. Met zijn levensechte en ondeugende karakter begroet hij gasten op een manier die ze nog lang zal bijblijven. Is hij echt of niet? Het blijft een raadsel dat mensen vaak de hele avond bezighoudt. Maar hoe is het mogelijk om een aap zo levensecht te maken?

Hollywood’s geheimen
Om Benjamin tot leven te wekken, maakte een team van Nederlandse special effect-artiesten gebruik van de geheimen uit de Amerikaanse filmindustrie. Ze ontwikkelden een geavanceerde aapcreatie met verfijnde gezichtsmechanieken, verlengde bewegende armen, speciaal ontwikkelde lenzen en een huid die bijna niet van echt te onderscheiden is. De verwarring is compleet wanneer Benjamin zijn act opvoert. De vraag of hij echt is of slechts een acteur houdt het publiek in de ban.

Geschikt voor feestelijke gelegenheden
Benjamin is de perfecte aanvulling op feestelijke gelegenheden, met voorkeur voor grotere groepen gasten. Of het nu gaat om een ontvangst, festival, bedrijfsevenement, of straattheater, Benjamin weet overal een blijvende indruk achter te laten.

Benjamin, de Piccolo-Aap, is niet zomaar een act; het is een onvergetelijke ervaring die de grenzen tussen realiteit en fictie doet vervagen.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Mobiele Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Straattheater, Thema Dieren.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-2740-928

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Dieren, Jungle

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.