Zingende Nachtegaal

Doe een aanvraag

Code: MOB-5194-039

Beschrijving

Een betoverend liefdesverhaal: de Zingende Nachtegaal en de Kat

In het schitterende muzikale sprookje van de ‘Zingende Nachtegaal’ ontmoeten we twee onwaarschijnlijke geliefden, de ‘Nachtegaal’ en de ‘Kat’. Dit wonderlijke liefdesverhaal begint wanneer de Kat voor het eerst de zoete tonen van de Nachtegaal hoort. Haar zang betovert zijn zintuigen en brengt zijn hart in vervoering. Vanaf dat moment is hij smoorverliefd en vastbesloten om haar liefde te winnen.

Om de Zingende Nachtegaal voor zich te winnen, neemt de Kat een radicale beslissing. Hij besluit om vegetariër te worden, een opoffering van immense proporties, aangezien hij van nature een vleeseter is. Zijn liefde voor de Nachtegaal drijft hem echter tot deze drastische verandering in zijn levensstijl.

De Nachtegaal en de Kat reizen nu samen de wereld rond, hun liefdesverhaal begeleid door de melodieën van hun piano. Ze delen hun liefde met iedereen die het maar wil horen en blijven geloven dat ‘Liefde alles overwint’.

Een bijzonder element van deze act is het feit dat de Nachtegaal veilig in een kooi zit terwijl ze zingt, waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat de Kat zijn eetlust onder controle houdt. Dit voegt een speels en humoristisch tintje toe aan het verhaal en maakt de act toegankelijk en amusant voor alle leeftijden.

De Zingende Nachtegaal is een veelzijdige act die geschikt is voor diverse gelegenheden en doelgroepen. Deze act kan zowel jong als oud bekoren en biedt ook de mogelijkheid om ‘s avonds te schitteren dankzij de ingebouwde verlichting. Of het nu gaat om een bruiloft, een winkelcentrumoptreden, een bedrijfsevenement of een themafeest, de Zingende Nachtegaal en de Kat brengen een vleugje romantiek en humor naar elke gelegenheid.

Deze act is in staat om met zijn prachtige muzikale en visuele elementen een onvergetelijke indruk achter te laten en herinnert ons eraan dat liefde inderdaad alles kan overwinnen. Het verhaal van de ‘Zingende Nachtegaal’ en de ‘Kat’ blijft een bron van verwondering en vertedering voor iedereen die het hoort en ziet. Het herinnert ons aan de kracht van liefde en de bereidheid om te veranderen voor degene van wie je houdt, zelfs als je een kat bent die ooit een vleeseter was.

Een romantisch en humoristisch avontuur dat zowel jong als oud betovert, deze act brengt een boodschap van liefde en transformatie, en herinnert ons eraan dat soms zelfs de meest onwaarschijnlijke paren voorbestemd zijn om samen een prachtig lied te zingen.

Soort Act:
Muzikaal Entertainment, Mobiele Act

Genre:
Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum act, Bruiloft Entertainment, Thema Dieren.

Speeltijd:
3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: MOB-5194-039-039

Variatie:
Voor bedrijfsevenementen waarbij de act bijvoorbeeld als entree act staat zonder dat hij rond rijdt, kan de act ook worden aangepast naar een pianist met wat minder “poespas”

Benodigdheden:
*Bij een binnen optreden een minimale hoogte van 3,5 meter
*De act kan geen grote heuvels rijden, de piano is daar te zwaar voor.

Bijzonderheden:
Deze act kan binnen als entree act of als rijdende act buiten geboekt worden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.