Moeder en Vadertje Tijd vieren Kerst

Doe een aanvraag

Code: KER-7709-560

Beschrijving

🎅 Moeder en Vadertje Tijd vieren Kerst 

Moeder en Vadertje Tijd vieren Kerst bundelen hun krachten om Kerst op een bijzondere manier te vieren. Samen trekken ze eropuit om de vreugde van het seizoen met iedereen te delen. Vadertje Tijd, hoewel een beetje op leeftijd, sleept zijn prachtige karretje mee, altijd gevuld met kerstboompjes en bijpassende attributen om een feestelijke sfeer te creëren waar ze ook gaan.

Kerstboompjes en vrolijke liedjes
Met een knipoog naar de tijd en het verleden, hebben Moeder en Vadertje Tijd altijd kerstboompjes en bijbehorende attributen bij de hand. Deze tijdloze elementen zorgen voor een nostalgische en warme kerstsfeer. De vrolijke kerstliedjes die ze meebrengen, dragen bij aan de feestvreugde en wie weet, laten ze zelfs een vleugje sneeuw neerdwarrelen?

Kerst Entertainment 
De act van Moeder en Vadertje Tijd valt onder het genre Kerst Entertainment. Het is een unieke en karaktervolle voorstelling die geschikt is voor diverse gelegenheden, waaronder ontvangst acts, festival entertainment, mobiele acts, animatie entertainment, kinder entertainment, en elke setting waar een vleugje kerstmagie welkom is.

Inclusief leuke kerstkaartjes
Als extraatje worden leuke kerstkaartjes toegevoegd aan de ervaring. Deze bijzonderheden maken de interactie met Moeder en Vadertje Tijd nog specialer en zorgen voor een blijvende herinnering aan dit unieke kerstoptreden.

Moeder en Vadertje Tijd vieren kerst biedt een unieke en tijdloze benadering van Kerst Entertainment.

Soort Act:
Kerst Entertainment

Genre:
Ontvangst Act, Festival Entertainment, Mobiele Act, Animatie Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Kerst

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 3 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KER-7709-560

Voorbereiding Spelers:
60 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Feestdagen

Kerst

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…