Blauwe Winterelfjes Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-STE-6626-980

Beschrijving

Betoverende Blauwe Winterelfjes Steltenlopers: een reis naar magie en natuur! 

Laat je meevoeren door de kalme bries, terwijl de blaadjes zachtjes op en neer deinen. Wat verschuilt zich daar achter de bomen op de open plek in het bos? Ontdek de twee betoverende blauwe elfjes, een harmonieuze duo van moeder en dochter. Samen doorkruisen ze de wereld, beschermend en koesterend de natuur. De Blauwe Winterelfjes Steltenlopers, zo zacht en kwetsbaar als vlinders, komen rechtstreeks uit een magische wereld om hun betovering en liefdevolle aanwezigheid te delen! Laat je meeslepen door hun dromerige verschijning en beleef een verwonderlijke reis naar die andere wereld.

Betoverend en dromerig: ontmoet de Blauwe Winterelfjes
De Blauwe Winterelfjes Steltenlopers zijn een betoverende act die de magie van de natuur tot leven brengt. Het duo, gehuld in betoverend blauw, neemt het publiek mee op een reis vol verwondering en betovering.

Geschikt voor diverse gelegenheden
Deze act past perfect bij verschillende gelegenheden, van steltenact tot beursentertainment, ontvangst bij festivals, tot zelfs bruiloftsvermaak. Met hun sprookjesachtige uitstraling voegen ze een vleugje magie toe aan elke gebeurtenis.

Thema winterwonderland en kerst
De Blauwe Winterelfjes Steltenlopers brengen het thema Winterwonderland en Kerst tot leven met hun blauwe verschijning. Ze vormen een sfeervolle toevoeging aan winterse en feestelijke evenementen.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Stelten act, Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum act, Bruiloft Entertainment, Thema Winter, Thema Elfjes, Thema Blauw, Thema Winterwonderland, Thema Kerst.

Speeltijd: 
3x 30 min. of  2x 45 min  (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers (2 steltenlopers) – Code: STE-6625-980
3 Spelers (2 steltenlopers + 1 grondelfje) – Code: STE-6626-980

Benodigdheden:
Minimale hoogte van 4 meter.

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers

Jaargetijden

Winter

Kleur

Blauw

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.