Blauwe Feeën Steltenlopers

Doe een aanvraag

Breng magie naar uw evenement met de betoverende Blauwe Feeën Steltenlopers! Perfect voor zomerse festivals en winkelcentra. Deze act creëert blijvende herinneringen en betovert jong en oud. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring! 🧚‍♀️

Code: STE-3211-538

Beschrijving

Blauwe Feeën Steltenlopers: breng magie naar uw evenement!

In een sprookjesachtig land ver weg, leeft al lange tijd een Goede Fee. Haar aanwezigheid brengt blijdschap onder de bezoekers van haar feeërieke rijk. Stap binnen in de betoverende wereld van deze Magische Blauwe Feeën Steltenlopers, een act die uw evenement een vleugje magie en verwondering zal geven.

Een magische ontmoeting met de goede fee
De Magische Blauwe Feeën Steltenlopers neemt u mee op een reis naar haar sprookjesland. Haar stelten verheffen haar boven het gewone, waardoor ze als een levend sprookjesfiguur tussen het publiek verschijnt. Haar feeërieke verschijning en elegante bewegingen betoveren jong en oud, en brengen de magie van het sprookjesrijk tot leven.

Perfect voor zomerse festivals
Deze Magische Blauwe Feeën Steltenlopers zijn als een straaltje zonneschijn op uw zomerse festival. Haar aanwezigheid brengt een warme gloed van verwondering en vreugde. Ze past ook perfect bij thema’s als sprookjes en betovering, waardoor ze een prachtige aanvulling is op allerlei magische evenementen.

Betovering in winkelcentra en meer
Of het nu een grootschalig festival is of een intieme gelegenheid, de Blauwe Fee schittert overal. Ze verwelkomt bezoekers in winkelcentra met een glimlach en creëert een onvergetelijke ontvangst. Haar aanwezigheid voegt een vleugje mystiek toe aan elke setting, terwijl ze tegelijkertijd een warm en betoverend gevoel verspreidt.

🧚‍♀️ Een act die blijvende herinneringen creëert
De Magische Blauwe Feeën Steltenlopers gaan verder dan entertainment; het creëert blijvende herinneringen. Kinderen kijken op met verwondering, terwijl volwassenen zich laten meevoeren naar een wereld van onschuldige betovering. De act brengt mensen samen, verbindt generaties en laat een glimlach achter die lang na het evenement blijft bestaan.

Boek de Blauwe Feeën Steltenlopers
Als u een vleugje magie en betovering aan uw evenement wilt toevoegen, is de Magische Blauwe Feeën Steltenlopers de perfecte keuze. Haar aanwezigheid zal de harten van uw gasten veroveren en een onvergetelijke indruk achterlaten. Durf te dromen en boek nu de Goede Fee Steltenact om uw evenement te laten schitteren als een waar sprookje!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel Entertainment,  Thema Dieren, Thema Blauw, Thema Sprookjes

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-3210-538
2 Spelers  – Code: STE-3211-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren, Sprookjes

Kleur

Blauw

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…