Motoragent op Motor

Doe een aanvraag

Code: ANI-2755-928

Beschrijving

VIP-vervoer met de Motoragent op Motor: Een Amusante Begeleiding voor Evenementen

Of het nu gaat om het ontvangen van gasten op een evenement of het begeleiden van verplaatsingen binnen een locatie, de Motoragent op Motor brengt een unieke, praktische, en amusante aanpak die voor veel hilarische momenten zorgt. Deze gezagstrouwe diender op zijn motorfiets is de perfecte entertainer voor allerlei soorten evenementen.

De VIP-behandeling

De Motoragent op Motor weet als geen ander hoe hij grote groepen mensen op een amusante manier kan begeleiden. Stelt u zich eens voor dat u als gast op een evenement in zijn veel te kleine zijspan mag plaatsnemen. Hiermee wordt u als een ware VIP naar de ingang vervoerd. Dit is niet alleen een praktische manier om gasten te verwelkomen, maar ook een hilarische ervaring.

Soort Act: Animatie Act

De Motoragent op Motor brengt een interactieve animatieact die geschikt is voor verschillende soorten evenementen en gelegenheden. Of het nu gaat om ontvangstentertainment, festivaloptredens, mobiele acts, entertainment in winkelcentra, straattheater, kinderfeesten, of als onderdeel van een thema-avond, deze act zorgt voor vermaak en interactie met het publiek.

Een Hilarische Aanwezigheid

Hoewel de Motoragent op Motor zijn werk serieus neemt, zorgt zijn aanwezigheid onvermijdelijk voor veel hilariteit. De combinatie van de mini-Harley en de amusante interactie met het publiek maakt van hem een unieke en onvergetelijke toevoeging aan elk evenement.

Nostalgische Optie

Bent u op zoek naar een meer nostalgische uitstraling? De mini-Harley kan ook worden omgebouwd tot een nostalgische politiemotor, waarmee een ander soort entertainment en beleving wordt geboden. Deze veelzijdigheid maakt de motoragent geschikt voor een breed scala aan evenementen.

Een Unieke Beleving

Kortom, de Motoragent op Motor biedt een unieke beleving voor zowel gasten als organisatoren van evenementen. Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten, het begeleiden van verplaatsingen, of simpelweg om vermaak en entertainment, deze animatieact voegt een dosis humor en originaliteit toe aan elk evenement. Durf in te stappen en beleef de VIP-behandeling van de motoragent op zijn mini-Harley!

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Mobiele Act, Winkelcentrum Acts, Straattheater, Kinder Entertainment, Thema Beroepen.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
1 Speler  (plus 1 ondersteuning)   –  Code: ANI-2755-928  – Prijscategorie:  € 1.500 – € 1.800

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment