Politie te Paard

Doe een aanvraag

Code: ANI-2745-928

Beschrijving

Op patrouille: de eigenzinnige Politie te Paard 🐎

In de drukte van de stad, waar het verkeer zich als een kronkelende rivier voortbeweegt en mensen zich haasten naar hun bestemmingen, verschijnt een onverwachte verschijning – de Politie te Paard. Dit is geen alledaagse agent; hij is een unieke en eigenzinnige vertolking van de wet.

De Politie te Paard in actie
Met zijn stalen ros, dat glinstert in de stralen van de zon, patrouilleert deze bereden politieagent de straten. Maar hij doet het op zijn eigen onconventionele manier. Terwijl zijn paard rustig hinnikt en zijn hoeven ritmisch de grond raken, voert de agent allerlei politietaken uit, maar met een humoristische en licht ironische twist. Zijn aanwezigheid is geruststellend en tegelijkertijd vermakelijk voor iedereen die hem tegenkomt.

De unieke stijl
Waar de Politie te Paard echt in uitblinkt, is zijn unieke stijl van politiewerk. Hij voert alcoholcontroles uit, waarbij hij een verkeerspion als ademtestapparaat gebruikt, wat voor de nodige grinnikende reacties zorgt. Maar zijn taken gaan verder dan dat. Hij beheert het verkeer op geheel eigen wijze, met onconventionele handgebaren en verrassende wendingen.

Het opsporingsbevel
Soms houdt de Politie te Paard een opmerkelijk opsporingsbevel in zijn handen. Het ziet eruit als een gigantische, surrealistische vergrootglas, wat hem nog meer opvallend maakt. Zijn doel is om de stad veiliger te maken, maar dat doet hij zonder de ernst van zijn beroep te verliezen. Dit is politiewerk met een knipoog, bedoeld om mensen te vermaken en aan het lachen te maken.

Een eigentijdse draai
Hoewel de Politie te Paard een klassiek element van orde en gezag vertegenwoordigt, voegt hij een eigentijdse draai toe aan zijn optreden. Verborgen elektronische snufjes en verrassende gadgetgebruik maken deel uit van zijn geheimzinnige voorkomen. Met de rook die af en toe uit zijn neusgaten komt, lijkt hij rechtstreeks uit een sciencefictionfilm te komen.

Interactie met het publiek
De Politie te Paard houdt van interactie met het publiek. Hij is niet zomaar een toeschouwer in de menigte; hij betrekt mensen actief bij zijn act. Of het nu gaat om een kort praatje, een grappige interactie of zelfs een foto samen, hij creëert een band met degenen die hij ontmoet. Hierdoor zorgt hij ervoor dat mensen niet alleen de Politie te Paard herinneren als een grappige act, maar ook als een vriendelijke en benaderbare vertegenwoordiger van de wet.

Deze act is geschikt voor alle leeftijden, omdat iedereen kan genieten van de lichtvoetige, humoristische benadering van politiewerk. Het is een ervaring die uw publiek niet snel zal vergeten.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Straattheater, Kinder Entertainment.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers  –  Code: ANI-2745-928

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…