Tijdreizigers

Doe een aanvraag

Code: ANI-3351-928

Beschrijving

Een onvergetelijke tijdreis ervaring: Maak kennis met de Tijdreizigers!

Ben jij ooit benieuwd geweest hoe het zou zijn om door de tijd te reizen? Stel je voor dat je kunt rondstruinen in het verre verleden, of een glimp kunt opvangen van de mysterieuze toekomst. De Tijdreizigers maken deze droom werkelijkheid! Ze nemen je mee op een ongelooflijke reis door de tijd, waarbij elk tijdperk tot leven komt.

De fascinerende tijdreizen van de experts
De Tijdreizigers zijn ware experts in hun vak. Met talloze tijdreizen op hun naam zijn ze in staat om elk tijdperk tot in de kleinste details na te bootsen. Ze zijn betoverd door de unieke kenmerken van elk tijdvak dat ze hebben bezocht. Gelukkig hebben ze deze avonturen vastgelegd op beeld, en ze staan te popelen om hun ervaringen te delen met een nieuwsgierig publiek.

Een reis door de tijd
Stel je voor dat je oog in oog komt te staan met de grootsheid van het oude Egypte, of dat je de futuristische architectuur van een verre toekomst bewondert. Met de Tijdreizigers is dit mogelijk! Ze nemen je mee naar de hoogtepunten van de geschiedenis en geven je een voorproefje van wat de toekomst mogelijk in petto heeft.

Wees alert, de tijd wacht op niemand!
Terwijl je wordt meegenomen op deze ongelooflijke reis, besef dan dat de tijd niet stilstaat. Voordat je het weet, zullen de Tijdreizigers weer verder gaan naar een nieuw tijdperk, klaar om nieuwe avonturen te beleven. Mis deze unieke ervaring niet!

Perfect voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om een bruisend festival, een drukbezochte beurs, of een gezellige netwerkbijeenkomst, de Tijdreizigers brengen een unieke dynamiek met zich mee. Hun mobiele sets zijn speciaal ontworpen om het publiek te betrekken en te betoveren. Voor bedrijfsevenementen bieden ze diverse animatiesets aan, zodat jouw gasten een ervaring beleven die ze niet snel zullen vergeten.

Ontmoet de Tijdreizigers: een avontuur wacht op jou!
De Tijdreizigers staan klaar om jou mee te nemen op een reis door de tijd. Laat je verwonderen door hun verhalen en beleef de geschiedenis en toekomst als nooit tevoren. Maak je klaar om deel uit te maken van een onvergetelijke tijdreiservaring!

Let op: De beschikbaarheid van mobiele sets varieert en wordt in overleg vastgesteld binnen een tijdsbestek van 3,5 uur voor festivals en publieksevenementen, en 4 uur voor bedrijfsevenementen.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Straattheater, Kinder Entertainment, Thema Toekomst.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers  –  Code: ANI-3351-928

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Onderwerp

Film / Movie, Future / Space

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.