Houten Duo

Doe een aanvraag

Code: ANI-2793-928

Beschrijving

Duurzaam Vermaak met het Houten Duo: Een Hilarische Reis op Zonne- en Windenergie! 🌳
Het Houten Duo betreedt het toneel, letterlijk van top tot teen vervaardigd uit duurzaam hout mét keurmerk. Met een missie om de wereld groener te maken, bewegen deze maskerpersonages zich voort op niets minder dan zonne- en windenergie. Een ludieke vertoning die niet onopgemerkt blijft!

Een Kijkje in de Duurzame Wereld van het Houten Duo
Bij elke beweging laten ze een lichte krakende symfonie horen, een charmante herinnering aan hun houten oorsprong. Uitgerust met een graskoffer, eco-globe en andere ‘groene’ attributen, zijn ze onderweg om hun liefde voor de natuur te verspreiden. Ze omhelzen bomen, drinken water uit een boomgieter en vullen hun hoofd met zaagsel. Voor Duo Hout is geen uitdaging te groot in hun toewijding aan duurzaamheid.

Duurzaam Theater op Maat
De act van Het Houten Duo is veelzijdig inzetbaar. Of het nu een festival, bedrijfsevenement, beurs of een ander ‘groen’ initiatief betreft, Duo Hout past zich moeiteloos aan.

Voor Officiële Handelingen en Openingen
De duo’s kunnen met hun speciale eco-mobiel arriveren, waarna ze een op maat gemaakte presentatie verzorgen. Bij officiële handelingen betrekken ze graag de burgemeester of directeur, waardoor de opening een onvergetelijke indruk maakt.

Als Opvallende Beursact
Het Houten Duo is een blikvanger die op een subtiele wijze de aandacht vestigt op ‘groene’ producten, duurzame initiatieven of andere belangrijke boodschappen. Ze zijn de ideale toevoeging aan een beursstand die een milieuvriendelijk statement wil maken.

Ervaar Duurzaamheid op een Komische Manier!
Duo Hout is meer dan alleen een act; het is een levendig statement over duurzaamheid en milieubewustzijn. Ontdek deze unieke groene wereld en laat je verrassen door de creativiteit en toewijding van dit bijzondere duo. Samen maken we de wereld een stukje groener, een lach tegelijk!

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Mobiele Act, Winkelcentrum Acts, Kinder Entertainment, Straattheater, Thema Natuur, Thema Duurzaam, Thema Hout,

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-2793-928  – Prijscategorie:  € 1.500 – € 1.800 euro

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.