Duo Hout Winters

Doe een aanvraag

Code: WIN-2944-928

Beschrijving

Duo Hout Winters: avontuur in een sneeuwstorm!

Een onverwachte sneeuwstorm brengt avontuur voor Duo Hout. Hun scharnieren piepen, maar ze trotseren de storm om winterinkopen te doen.

Op pad met Duo Hout Winters
In de drukke periode voor de feestdagen gebeuren soms de meest onverwachte dingen. Zo belandde Duo Hout, bestaande uit twee levendige houten figuren, plotseling midden in een enorme sneeuwstorm. Terwijl hun scharnieren piepend tekeergaan, trotseren ze dapper de winterse bui. Ze hebben weliswaar een paraplu bij zich, maar volledig droog blijven lijkt een utopie. Desondanks laten ze zich niet uit het veld slaan. De winterinkopen moeten immers worden gedaan!

Een levendige act in hout
Duo Hout Winters is een levendige animatieact die zich als geen ander weet aan te passen aan onverwachte situaties. Hun verschijning, geheel vervaardigd uit hout, zorgt voor een unieke en intrigerende aanblik. De geluiden die gepaard gaan met hun bewegingen geven de illusie van een levend wezen, waardoor hun aanwezigheid des te indrukwekkender wordt. In deze onvergetelijke act combineren ze humor met een vleugje magie.

Winterse benodigdheden
Terwijl de sneeuwstorm om hen heen raast, begeven ze zich vol moed naar de winkels om hun winterinkopen te doen. Een prachtige kerstboom, een smakelijke kalkoen en de meest betoverende cadeaus worden met zorg uitgezocht. Echter, door hun ietwat onhandige voertuig, een kleine motor, blijkt het vervoer een ware uitdaging. Dit zorgt voor vermakelijke taferelen die menig toeschouwer met een glimlach op het gezicht achterlaten.

Een lach en een helpende hand
Ondanks de winterse perikelen gaat Duo Hout Winters onvermoeibaar door met hun zoektocht naar de perfecte winterbenodigdheden. Hun doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig en hun optimisme werkt aanstekelijk. Het gelach van omstanders deert hen niet. Ze zijn vastbesloten om hun doel te bereiken en laten zich door niets of niemand tegenhouden.

Let op: Door de populariteit van Duo Hout is het raadzaam om tijdig te reserveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid en boekingen.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Winkelcentrum Acts, Kinder Entertainment, Thema Natuur, Thema Duurzaam, Thema Hout,

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: WIN-2944-928

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Jaargetijden

Winter

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.