Warme Winter Wensen Engelen

Doe een aanvraag

Code: MOB-7011-980

Beschrijving

Magische ontmoeting: Warme Winter Wensen Engelen! ❄️

Wat hebben de Engelen van de Warme Winter Wensen een mooie verlichte kar. Ze zorgen voor een onvergetelijke indruk bij hun toeschouwers. De twee Engelen zorgen ervoor dat de dagen van het publiek wat meer oplichten. Deze Winter Engelen gaan ook graag in gesprek over alle mooie dingen van het afgelopen jaar. Misschien mag jij wel een wens doen bij deze Engelen?

Betoverende verlichting met winter engelen
De Engelen van de Warme Winter Wensen brengen betovering met zich mee, vooral door hun prachtige verlichte kar. Deze mobiele act belooft een onvergetelijke indruk achter te laten bij het publiek, terwijl de twee Engelen ervoor zorgen dat de dagen van toeschouwers wat meer oplichten.

Winterse conversaties en wensvervulling
Naast hun betoverende verlichting gaan de Warme Winter Wensen Engelen graag in gesprek over alle mooie dingen van het afgelopen jaar. Deze engelachtige wezens bieden niet alleen visueel spektakel, maar ook een warme en vriendelijke aanwezigheid. Wie weet mag jij zelfs een wens doen bij deze Engelen!

Mobiele act voor diverse gelegenheden
De mobiele act is veelzijdig inzetbaar en past perfect bij catering, kerst entertainment, ontvangst entertainment, netwerk meetings, animatieacts en meer. De Winter Engelen voegen een vleugje winterse magie toe aan elke gelegenheid.

Thema winter, wit en winter wonderland
Met het thema Winter, Wit en Winter Wonderland brengen de Warme Winter Wensen Engelen een sprookjesachtige sfeer naar jouw evenement. De combinatie van witte outfits, de verlichte kar en de engelachtige charme maakt deze act geschikt voor winterse thema’s en kerstvieringen.

Twee dames, een trolley, een karretje en een schilderijlijst
De act bestaat uit twee dames die, vergezeld door een trolley, een karretje en een schilderijlijst, de betovering met zich meebrengen. Deze toevoegingen zorgen voor een visueel aantrekkelijke en interactieve act die het publiek zal aanspreken.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Catering Act, Kerst Entertainment, Ontvangst Entertainment, Netwerk Meeting, Animatie Act, Thema Winter, Thema Wit, Thema Winter Wonderland.

Speeltijd:
3x 30 min of 2 x 45 minuten. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: MOB-7011-980
De act bestaat uit twee dames met een trolley, een karretje en een schilderijlijst.

Voorbereiding:
3 uur vooraf aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Jaargetijden

Winter

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Onderwerp

Winter Wonderland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment