Motor Duo

Doe een aanvraag

Code: ANI-2750-928

Beschrijving

Uniek Motor Duo voor een lachwekkende rit

Dit dynamische Motor Duo trekt de aandacht met hun opvallende maskers die doen denken aan stripfiguren. Ze hebben al menig lachsalvo op hun naam staan tijdens hun avonturen op de weg. Op hun relatief kleine motor beleven ze allerlei komische situaties, die afhankelijk zijn van wat er op hun pad komt en hoe het publiek hen uitdaagt. Af en toe stappen ze zelfs af om een korte theaterscène op te voeren. De act is ontwapenend, eigenzinnig en vooral erg komisch.

Geschikt voor diverse gelegenheden
Deze animatie act is veelzijdig inzetbaar. Op straattheaterfestivals en andere buiten-evenementen komt het Motor Duo volledig tot zijn recht. Binnen-evenementen vragen soms om aanpassingen vanwege beperkte ruimte, maar de essentie van de act blijft hetzelfde. De unieke maskerpersonages zorgen voor een bijzondere toevoeging aan elk evenement.

Entertainment op maat
De speeltijd van de act is flexibel. Voor festivals, publieksevenementen en winkelcentra zijn diverse mobiele sets beschikbaar met een maximale speelduur van 3,5 uur. Voor bedrijfsevenementen kunnen aangepaste animatie sets worden samengesteld met een speelduur tot 4 uur. Het Motor Duo staat garant voor een onvergetelijke ervaring vol humor en verrassingen. Maak u klaar voor een lachwekkende rit!

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Straattheater, Kinder Entertainment.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers  –  Code: ANI-2750-928

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…