Engelse Paleis Wachters

Doe een aanvraag

Code: ANI-2765-928

Beschrijving

De Onvermoeibare Wachters van Engeland: Engelse Paleis Wachters

Zie ze daar staan, in hun karakteristieke wachthuisjes, uitgedost in traditionele Britse kleding, klaar om de wacht te houden. De Onvermoeibare Engelse Paleis Wachters nemen je mee op een theatrale reis, vol humor en verrassingen. Ze bewaken niet alleen, maar zorgen ook voor vermaak en verwondering.

Traditioneel

Het valt meteen op: hun outfits zijn tot in de puntjes verzorgd. Met de karakteristieke rode uniformen en iconische berenmutsen, lijken deze wachters rechtstreeks uit Buckingham Palace te zijn gekomen. Ze stralen de majestueuze pracht van Engeland uit en trekken de aandacht van iedereen in de buurt.

Wachters Met Een Twist

Maar schijn bedriegt. Deze wachters zijn meer dan stille standbeelden. Ze brengen humor en levendigheid mee. Terwijl de Engelse Paleis Wachters hun wacht houden, interacteren ze met het publiek op hun eigen unieke manier. Ze wijzen de weg aan verdwaalde voorbijgangers, delen een glimlach, en laten je stiekem lachen om hun capriolen.

Wachten In Stijl

De wachthuisjes zijn uitgerust met allerlei handige voorzieningen. Denk aan een komische twist, zoals een interne verwarming, een eigen theeketel, en zelfs een uitgebreide bibliotheek van Engelse humor. Ze nemen hun traditionele wachttaken serieus, maar altijd met een knipoog.

Theater Van De Straat

De Onvermoeibare Engelse Paleis Wachters zijn niet alleen geschikt voor evenementen op straat, maar ook voor festivals, beurzen en bedrijfsevenementen. Ze bieden diverse mobiele en animatie sets aan, afgestemd op de behoeften van jouw evenement.

Theekransje Met Een Verrassing

En weet je wat het beste is? Als het tijd is voor ‘a cup of tea’, laten ze hun komische kant pas echt zien. Want thee is heilig in Engeland, en deze wachters weten wel hoe ze een theekransje moeten houden.

Kortom, de Onvermoeibare Engelse Paleis Wachters bieden meer dan alleen bewaking. Ze brengen traditionele Britse flair en humor naar jouw evenement, en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wacht niet te lang, want ze zijn altijd in trek. Dus, wacht even op de wachters van Engeland en laat je verrassen door hun charme en komische talent! 🇬🇧

Geniet van Engelse humor en stijl op jouw evenement. Boek de Onvermoeibare Wachters van Engeland voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Kinder Entertainment, Straattheater, Thema Engeland.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
1 Speler (+ 1 pers. ondersteuning) – Code: ANI-2765-928 – Prijscategorie: € 1.500 – € 1.800 euro

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Landen

Engeland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.