Piccolo’s Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1174-648

Beschrijving

Frivole Ontvangstact voor elk feest met deze unieke Piccolo’s

Deze twee Piccolo’s vormen een onmisbare ontvangstact voor iedere feestelijke gelegenheid. Frivool en opperst gedienstig verwelkomen ze de gasten en zetten zich vol overgave in om alles soepel te laten verlopen. Of het nu als duo of solo is, met veel plezier vormen ze de rode draad in uw feestelijke aangelegenheid.

Piccolo’s in actie
De Piccolo’s bieden een begroeting met een stijl. Hun frivole aanpak en opperste gedienstigheid creëren een warm welkom voor uw gasten. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, festivals, beurspromoties, netwerkbijeenkomsten of winkelcentrumacts, deze animatie act voegt een uniek karakter toe aan elk evenement.

Ontvangstact met Piccolo’s
De Piccolo’s bieden meer dan een ontvangstact; het is een begroeting met een vleugje speelsheid. Hun gedienstige houding en frivole presentatie maken van elke ontvangst een bijzondere ervaring.

Van Feestelijk Ontvangst tot Winkelcentrum Acts
Deze animatie act past binnen diverse genres, waaronder ontvangst entertainment, festivalacts, beurspromoties, netwerkbijeenkomsten en winkelcentrumacts. Hun veelzijdigheid maakt hen geschikt voor verschillende gelegenheden en settings.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: ANI-1173-648
2 Spelers – Code: ANI-1174-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.