Circus Directeuren

Doe een aanvraag

Code: ANI-3778-648

Beschrijving

Ontmoet de charmante ex Circus Directeuren! 🎪
Stap terug in de tijd en verwelkom twee ex Circus Directeuren op uw evenement! Deze nostalgische figuren, verlangend naar de levendigheid van weleer, staan klaar om uw gasten te entertainen op een unieke en charmante manier.

Veelzijdige gastheren
Of het nu gaat om presenteren, proclameren, verkondigen of aankondigen, deze ex Circus Directeuren doen het allemaal met een vleugje flair. Ze zijn meesters in ontvangst nemen, begeleiden en brengen uw gasten met stiptheid, plezier en vreugde in beweging.

Levendige Animatie Act
Deze animatie act past perfect bij verschillende gelegenheden. Of u nu een ontvangst act, presentatie entertainment, beurs act of een thema circus zoekt, deze ex Circus Directeuren zorgen voor een betoverende en onvergetelijke ervaring.

Breng charisma naar uw evenement
Laat uw gasten genieten van de charme en het charisma van deze ex Circus Directeuren. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een beurs of een thematisch evenement, hun aanwezigheid voegt een unieke dimensie toe aan de sfeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze unieke animatie act? Neem contact met ons op en ontdek hoe de ex Circus Directeuren een magische en nostalgische touch aan uw evenement kunnen toevoegen.

Gerne :
Animatie act.

Soort Act:
Ontvangst Act, Presentatie Entertainment, Beurs Act, Thema Circus.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: ANI-3777-648
2 Spelers – Code: ANI-3778-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Onderwerp

Circus

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.