Groene Dames Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1312-648

Beschrijving

Groene Dames: een theatrale aanvulling voor elk evenement

Of het nu gaat om een sprankelend festival, een drukke beurs, een informele netwerkmeeting, of een bruisend winkelcentrum, de Groene Dames staan klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten. Deze veelzijdige dames zijn ware meesters in instructie, coördinatie, evaluatie, informatieverschaffing, presentatie en verkeer. In opperste staat van paraatheid betreden ze elke setting met een betoverende theatraliteit, waardoor ze een stijlvolle en groene aanvulling vormen voor uw evenement.

Een theatrale aanpak
De Groene Dames bieden een unieke animatie act die op velerlei wijzen functioneel inzetbaar is. Met hun grenzeloze creativiteit en aanpasbaarheid tillen ze elk evenement naar een hoger niveau. Ze kunnen uw gasten verwelkomen tijdens een ontvangst, de sfeer verhogen op een festival, uw merk promoten op een beurs, een netwerkmeeting extra flair geven, het winkelend publiek verrassen in een winkelcentrum, en nog veel meer. Hun veelzijdigheid kent geen grenzen.

Uitbreidbaar tot maximaal 6 Dames
De Groene Dames zijn niet alleen krachtig in hun solo-optredens, maar ze kunnen ook worden uitgebreid tot een groep van maximaal 6 dames. Hierdoor hebben ze de flexibiliteit om grotere ruimtes te vullen en een nog indrukwekkender schouwspel te creëren. Of het nu gaat om een grootschalig evenement of een intieme bijeenkomst, deze dames passen zich moeiteloos aan aan de omvang van de gelegenheid.

Animatie Act
De animatie act van de Groene Dames brengt een vleugje magie en verwondering naar elke gelegenheid. Met hun groene, natuurlijke uitstraling en charmante optredens weten ze het publiek te boeien en een blijvende indruk achter te laten. De interactieve elementen van hun act zorgen ervoor dat de toeschouwers niet alleen kijken, maar ook deelnemen aan het spektakel, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat.

Een groene dimensie 
De Groene Dames passen perfect binnen verschillende genres, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende evenementen. Van ontvangst entertainment tot festival acts, beurs- en promotieacts tot netwerkmeetings, en van winkelcentrumoptredens tot thema’s zoals Groen, Natuur en Duurzaamheid, deze dames zijn de ideale keuze om een unieke en thematische dimensie toe te voegen aan elke gelegenheid.

Ervaar de magie van de Groene Dames en maak van uw evenement een groen meesterwerk! 🌿

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Winkelcentrum Acts, Thema Groen, Thema Natuur, Thema Duurzaam.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: ANI-1305-648
2 Spelers – Code: ANI-1308-648
3 Spelers – Code: ANI-1310-648
4 Spelers – Code: ANI-1312-648
5 Spelers – Code: ANI-1314-648
6 Spelers – Code: ANI-1316-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 > spelers

Kleur

Groen

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.