Groene Stewardessen Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1309-648

Beschrijving

Groene Stewardessen: flexibele inzetbaarheid en enthousiaste service

De Groene Stewardessen bieden een unieke en veelzijdige inzetbaarheid voor diverse gelegenheden. Gehuld in een betoverend groen uniform staan deze dames paraat om uw gasten op enthousiaste wijze te ontvangen of uw product met flair te promoten. Of het nu gaat om een gepassioneerde presentatie, het informatief bedienen van uw gasten, of een opwindende animatieact voor uw evenement, de Groene Stewardessen zijn er om aan uw wensen te voldoen. U kunt rekenen op een service die tot in de puntjes verzorgd is!

Een Animatie Act met stijl
De Groene Stewardessen brengen niet alleen kleur, maar ook stijl naar uw evenement. Hun animatie act is een ware blikvanger en past perfect bij diverse gelegenheden. Of het nu een warm welkom is bij de ontvangst, een sprankelende toevoeging aan een festival, een promotieact op een beurs, een charmante aanwezigheid op een netwerkbijeenkomst, of een verrassende act in een winkelcentrum, deze stewardessen weten hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren.

Luchtvaart thema entertainment
De Groene Stewardessen brengen niet alleen groen, maar ook een luchtvaart thema naar uw evenement. Dit maakt hen perfect geschikt voor thema’s als Groen, Natuur, en Duurzaamheid. Hun aanwezigheid voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar creëert ook een unieke ervaring voor uw gasten. Laat uw evenement zweven op de vleugels van dit betoverende luchtvaartthema entertainment.

Animatie Act
De animatie act van de Groene Stewardessen is een perfecte mix van enthousiasme, professionaliteit en entertainment. Deze dames weten hoe ze het publiek kunnen boeien en betrekken, waardoor uw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat. Met hun groene uniformen en charismatische optredens tillen ze de sfeer naar nieuwe hoogten.

Groen entertainment voor elke gelegenheid
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, festival acts, beurs- en promotieacts, netwerkbijeenkomsten, winkelcentrumoptredens, of evenementen met een specifiek thema zoals Groen, Luchtvaart, Natuur, of Duurzaamheid, de Groene Stewardessen passen naadloos in elk genre. Hun veelzijdigheid maakt hen de ideale keuze voor een breed scala aan evenementen.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Winkelcentrum Acts, Thema Groen, Thema Luchtvaart, Thema Natuur, Thema Duurzaam.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: ANI-1307-648
2 Spelers – Code: ANI-1309-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Kleur

Groen

Onderwerp

Beroepen, Duurzaamheid, Reizen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment