Groene Koninginnen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6053-648

Beschrijving

👑 Groene Koninginnen Steltenlopers: een prachtige mix van Groen, Hoop en Duurzaamheid

De Groene Koninginnen Steltenlopers brengen hoop waar vergeten is. In hun prachtige groene verschijning zaaien ze licht in duisternis en helpen dromen tot leven te komen. Met verfijnde vormen en een betoverende toverstaf laten ze een blijvende indruk achter. Als extraatje delen ze bloemzaadpapier uit, bedrukt met uw tekst of logo. Deze Koninginnen zijn inzetbaar voor diverse evenementen met een duurzaam karakter en overal waar licht, vrolijkheid en schoonheid welkom zijn.

Hoop en Licht in Duisternis
De Groene Koninginnen zijn symbolen van hoop en brengen licht waar het vergeten is. Hun groene verschijning staat voor vernieuwing en duurzaamheid, waardoor ze een positieve boodschap verspreiden.

Betoverende uitstraling
Met een prachtige groene kleur en verfijnde vormen betoveren de Koninginnen iedereen die hen aanschouwt. Hun toverstaf voegt een extra dimensie toe aan het visuele spektakel.

Steltenlopers
De Groene Koninginnen vallen onder het genre steltenlopers, geschikt voor ontvangstentertainment, festivals, winkelcentra, mobiele acts, met een speciaal accent op het thema groen en duurzaamheid.

Duurzaam extraatje
Als extraatje delen de Koninginnen bloemzaadpapier uit, bedrukt met uw tekst of logo. Een duurzaam gebaar dat aansluit bij thema’s van groen en duurzaamheid en een blijvende herinnering creëert.

De Groene Koninginnen Steltenlopers brengen een prachtige mix van groen, hoop en duurzaamheid naar uw evenement. Hun betoverende uitstraling en duurzaam extraatje maken hen de ideale keuze voor een blijvende indruk. Ervaar de magie van deze Koninginnen. 🌿

Soort Act:
Steltenlopers.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Mobiele Act, Thema Groen, Thema Duurzaamheid.

Speeltijd:
3 x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STE-6085-648
2 Spelers – Code: STE-6053-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Groen

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment