Levende Bomen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STA-1742-648

Beschrijving

Levende Bomen Steltenlopers: Een natuurlijk spektakel

De Levende Bomen Steltenlopers brengen een betoverend schouwspel naar uw evenement. Eerst staan ze stil als levend standbeeld, maar plotseling komen ze tot leven, wat verwondering oproept bij uw gasten. Met vertraagde bewegingen en non-verbale communicatie creëren ze een unieke interactie met het publiek. Een prachtige ontvangstact die de natuur tot leven brengt.

Levende Bomen in rust
De Levende Bomen Steltenlopers starten hun act in een betoverende stilstand. Gehuld in natuurlijke tinten staan ze als levende bomen, klaar om uw gasten te begroeten. Hun stilstaande aanwezigheid creëert een sfeer van mysterie en verwachting.

Plotselinge bewegingen met impact
Het hoogtepunt van de act komt wanneer de Levende Bomen Steltenlopers plotseling tot leven komen. Deze onverwachte bewegingen roepen verwondering op bij het publiek. De vertraagde, gracieuze bewegingen zorgen voor een betoverend schouwspel dat de aandacht van de toeschouwers volledig vasthoudt.

Steltenlopers
De Levende Bomen Steltenlopers brengen steltenlopen naar een hoger niveau. Hun unieke act combineert levend standbeeld, animatie, en beursentertainment in één. Geschikt voor diverse gelegenheden, maar vooral indrukwekkend als ontvangstact die de natuur naar uw evenement brengt.

Natuur en duurzaam
Deze steltenlopers passen binnen het genre van natuur en duurzaam. Of het nu gaat om ontvangst, animatie, beursentertainment, of presentatie, de Levende Bomen Steltenlopers brengen een betoverende natuurlijke sfeer naar voren.

Breng uw evenement tot leven en laat de natuur spreken! 🌳

Genre :
Steltenlopers.

Soort Act:
Ontvangst Act, Levend Standbeeld, Animatie Act, Beurs Act, Presentatie Entertainment, Beurs Act, Thema Natuur.

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler.  – Code: STA-1743-648 
2 Spelers – Code: STA-1742-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Jaargetijden

Herfst

Kleur

Bruin, Groen

Onderwerp

Natuur

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.