Man met de Klok

Doe een aanvraag

Code: ANI-7709-928

Beschrijving

De Man met de Klok: een tikkende act voor uw Evenement

De Klokkenman is een unieke en komische animatieact die zowel jong als oud in verrukking brengt. Hij is een passievolle klokkenliefhebber die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen met zijn prachtige klokken. Met zijn mobiele scooter reist hij naar markten, festivals, winkelcentra en beurzen om zijn klokken te verkopen, te onderhouden en te repareren. Helaas lijkt het geluk niet altijd aan zijn kant te staan, want elke klok lijkt wel iets te mankeren. Maar dat levert alleen maar meer vermaak op voor het publiek. Ben jij degene die deze vriendelijke De Man met de Klok een helpende hand kunt bieden?

De Man met de Klok is een animatieact die zijn publiek betovert met zijn ongebruikelijke liefde voor klokken. Zijn acts zijn volledig non-verbaal, wat betekent dat mensen van alle talen en leeftijden kunnen genieten van zijn optredens. Of je nu een evenement organiseert voor een divers publiek, of gewoon wat extra vrolijkheid wilt toevoegen aan je dag, de Klokkenman is de perfecte keuze.

De act van de Klokkenman is een komisch en hartverwarmend schouwspel waarbij het publiek niet alleen getuige is van zijn bijzondere interacties met de klokken, maar ook de kans krijgt om deel te nemen aan de hilariteit. De Klokkenman tovert glimlachen op de gezichten van de toeschouwers terwijl ze zich afvragen wat voor verrassingen hij nog meer in petto heeft.

Waar en wanneer?
De Klokkenman voelt zich overal thuis. Zijn mobiliteit en veelzijdigheid maken hem geschikt voor een breed scala aan evenementen en locaties. Hier zijn enkele voorbeelden van waar je deze charmante klokkenliefhebber kunt tegenkomen:

Markten: De Man met de Klok voegt een humor en entertainment toe aan lokale markten. Terwijl mensen hun boodschappen doen, kunnen ze genieten van zijn komische capriolen.

Festivals: Festivals draaien om plezier en vermaak, en de Klokkenman past perfect in de festivalsfeer. Hij zal festivalgangers verbazen en vermaken met zijn unieke act.

Winkelcentra: In drukke winkelcentra biedt de Klokkenman een welkome afleiding voor shoppers. Zijn optreden zal zeker voor wat lachende gezichten zorgen.

Beurzen: Bedrijfsevenementen en beurzen worden vaak als serieus ervaren, maar de Klokkenman voegt een luchtige toets toe aan elke zakelijke gelegenheid. Hij breekt het ijs en maakt netwerken leuk.

Straattheater: Straattheaterfestivals zijn de natuurlijke habitat van de Klokkenman. Hier kan hij zijn vaardigheden tonen aan een enthousiast en gevarieerd publiek.

Kinderentertainment: De Klokkenman is ook een hit bij kinderen. Zijn optreden is geschikt voor familie-evenementen, kinderfeestjes en meer.

Laat de klokken luiden!
De Man met de Klok brengt een unieke en onvergetelijke ervaring naar je evenement. Met zijn passie voor klokken en zijn komische stijl weet hij mensen te betoveren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Waar je ook bent, de Klokkenman is klaar om je publiek te verrassen en te vermaken. 🕰️

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Festival Act, Winkelcentrum Acts, Straattheater, Kinder Entertainment.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
1 Speler  (plus 1 ondersteuning)   –  Code: ANI-7709-928 

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.