Kaartjesknipper Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-7466-560

Beschrijving

Kaartjesknipper Levend Standbeeld: interactief entertainer  🎫

De Kaartjesknipper staat paraat om uw gasten te verwelkomen! Een licht interactief levend standbeeld waar bezoekers zelf tickets kunnen nemen en laten knippen. Of laat echte kaartjes knippen voor een authentieke ervaring. Volledig aanpasbaar aan uw wensen voor diverse evenementen.

Verwelkom uw gasten
De Kaartjesknipper is de ideale entertainer om uw gasten hartelijk te verwelkomen. Met flair en interactie voegt deze act een luchtige en leuke sfeer toe aan elke gelegenheid. Laat bezoekers hun eigen tickets nemen en knippen voor een speelse start van uw evenement.

Interactief Levend Standbeeld
De Kaartjesknipper is meer dan een standbeeld; het is een licht interactieve ervaring. Bezoekers kunnen zelf een ticketje uit de box nemen en laten knippen, wat een unieke en betrokken start van uw evenement creëert. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

Aanpasbaar
De veelzijdigheid van de Kaartjesknipper gaat verder dan standaard entertainment. Pas de act aan naar uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, of winkelcentrum entertainment, deze act past zich aan aan uw evenement.

Authentiek kaartjes knippen
Voeg een authentiek tintje toe aan uw evenement door echte kaartjes te laten knippen door de Kaartjesknipper. Een nostalgische ervaring die de charme van vroeger oproept. Een geweldige toevoeging voor evenementen met een retro- of vintage-thema.

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-7466-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.