Roze Zusjes Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1285-648

Beschrijving

Stijlvol entertainment met De Roze Zusjes: een theatrale ervaring 

Ontdek de veelzijdigheid van de Roze Zusjes: Instructie, Coördinatie, Evaluatie, Informatie, Presentatie en Vermaak
De Roze Zusjes, een dynamisch duo van getalenteerde artiesten, veelzijdig en stijlvol entertainment. Hun unieke vermogen om te instrueren, coördineren, evalueren, informeren, presenteren en verkeren, plaatst hen in een staat van constante paraatheid, waardoor ze op vele manieren functioneel inzetbaar zijn. Deze charismatische dames brengen een theatrale aanpak met zich mee, waardoor ze een onmisbare en stijlvolle toevoeging zijn voor elk evenement.

De Roze Zusjes: Een theatrale act
Met een breed scala aan vaardigheden en een unieke benadering van entertainment, brengen de Roze Zusjes een onvergetelijke performance naar verschillende evenementen. Ze bundelen krachten met ‘Mr. Blue’ om een spectaculaire show neer te zetten waarin diverse disciplines zoals dans, pantomime en bewegingstheater samenkomen. Dit dynamische duo is een bron van vermaak die het publiek keer op keer weet te verrassen.

Perfect voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een festival, een beurs, een netwerkbijeenkomst of entertainment in een winkelcentrum, de Roze Zusjes schitteren als animatie act. Hun vermogen om het publiek te betrekken en te vermaken, maakt hen zeer geschikt voor verschillende soorten evenementen.

Veelzijdigheid 
De Roze Zusjes bieden een breed scala aan acts, waaronder Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts en Mobiele Act. Of u nu op zoek bent naar een opvallende ontvangstact of naar vermakelijk entertainment in een winkelcentrum, de Roze Zusjes passen zich moeiteloos aan en leveren altijd een hoogwaardige performance.

Samenwerking met ‘Mr. Blue’
In samenwerking met ‘Mr. Blue’ creëren de Roze Zusjes een unieke synergie die de grenzen van entertainment verlegt. De combinatie van hun talenten resulteert in een boeiende performance die elementen van dans, pantomime en bewegingstheater naadloos integreert.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Mobiele Act.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: ANI-1286-648
2 Spelers – Code: ANI-1287-648
3 Spelers – Code: ANI-1288-648
4 Spelers – Code: ANI-1285-648

Mr. Blue:
1 Speler – Code: ANI-1290-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 > spelers

Kleur

Roze

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000, € 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.