Oranje Dames Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-3772-648

Beschrijving

Oranje Dames: kleurrijk entertainment voor elk event

Deze super vrolijke, kleurrijke Oranje Dames brengen een explosie van energie naar uw event. Of het nu gaat om promotie, presentatie, ontvangst of begeleiding, zij stelen de show met hun levendige aanwezigheid. Als gangmakers of sfeermakers op uw festival of evenement zijn ze altijd paraat om uw festiviteit die extra kleur en flair te geven.

Oranje Dames in actie
De Oranje Dames zijn niet te missen met hun stralende oranje verschijning. Ze zorgen niet alleen voor visueel spektakel, maar ook voor interactief vermaak. Hun aanstekelijke vrolijkheid en kleurrijke presentatie maken hen de perfecte toevoeging aan diverse evenementen.

Een dynamische Animatie Act
Deze animatie act is veelzijdig en past perfect binnen diverse genres. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, festivalacts, beurspromoties, netwerkbijeenkomsten of winkelcentrumacts, de Oranje Dames brengen levendigheid en enthousiasme. Het thema Oranje en Holland voegen een extra dimensie toe aan hun optreden.

Levendige animatie vol kleur
De Oranje Dames bieden meer dan een act; het is een levendige animatie die de aandacht trekt en vasthoudt. Hun aanwezigheid zorgt voor een feestelijke sfeer en maakt van elk moment een speciale gelegenheid.

Van Ontvangst tot Hollandse Thema-Events
Deze animatie act past binnen diverse genres, waaronder ontvangst entertainment, festivalacts, beurspromoties, netwerkbijeenkomsten en winkelcentrumacts. Het thema Oranje en Holland maken hen geschikt voor uiteenlopende evenementen met een Nederlandse touch.

Maak uw evenement onvergetelijk met de Oranje Dames. Boek voor een kleurrijke explosie van vreugde en flair. Voeg een Nederlands tintje toe aan uw festiviteit!

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Winkelcentrum Acts, Thema Oranje, Thema Holland.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: ANI-3771-648
2 Spelers – Code: ANI-3772-648
3 Spelers – Code: ANI-3773-648
4 Spelers – Code: ANI-3774-648
5 Spelers – Code: ANI-3775-648
6 Spelers – Code: ANI-3776-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 > spelers

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000, € 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Kleur

Oranje

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…