Bloemen Dame Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-5195-560

Beschrijving

Bloemen Dame Levend Standbeeld: Een bloeiende glimlach! 🌸

Ontmoet de stralende Bloemen Dame, die van veraf al opvalt met haar kleurrijke outfit. Als Levend Standbeeld tovert ze een aanstekelijke glimlach op elk gezicht. Ontdek deze bloemrijke act die zowel als ontvangst entertainment, animatie act, en mobiele act beschikbaar is. Perfect voor beurzen, festivals, jubilea, en nog veel meer.

De Bloemen Dame in het zonnetje
De Bloemen Dame straalt van ver af al met haar kleurrijke en fleurige outfit. Als een bloeiende verschijning brengt ze de pracht van bloemen tot leven en zorgt ze voor een visueel feest.

Levend Standbeeld magie
Als Levend Standbeeld is de Bloemen Dame meesterlijk in het vasthouden van haar pose en het overbrengen van positieve energie. Ze creëert een sfeer van verwondering en betovert haar publiek met een aanstekelijke glimlachgarantie. Een unieke en interactieve bloemenbeleving voor elk evenement.

Mobiele bloemenpracht
De Bloemen Dame is niet gebonden aan één plek; ze is ook beschikbaar als mobiele act. Of het nu op een braderie, jubileum, of in een winkelcentrum is, deze mobiele bloemenpracht brengt kleur en vreugde waar ze ook gaat. Een toevoeging aan elk evenement.

Bloemen en lente in de hoofdrol 🌷
De act van de Bloemen Dame past naadloos in diverse genres, waaronder ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, en winkelcentrum entertainment. Met het thema bloemen en lente voegt ze een vleugje frisheid toe aan elke gelegenheid.

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment, Thema Bloemen, Thema Lente

Speeltijd:

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-5195-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Jaargetijden

Lente, Zomer

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.