Muzikale Bij en Vrolijk Rupsje

Doe een aanvraag

Code: KIN-2493-997

Beschrijving

🍯“Wilt u honing bij de thee?” – een natuur-educatieve theatervoorstelling

Op zoek naar een unieke en interactieve ervaring voor kinderen? Ontdek “Wilt u honing bij de thee?”, de muzikale theatervoorstelling Muzikale Bij en Vrolijk Rupsje zit vol educatie en betovering. Met een speeltijd van 30 tot 45 minuten neemt deze voorstelling kinderen tot tien jaar mee op een boeiende reis door de natuur. En niet te vergeten, ook ouders en andere volwassenen zullen hier volop van genieten!

Educatieve act voor jong en oud 
“Wilt u honing bij de thee?” is niet zomaar een voorstelling; het is een educatief avontuur waarin kinderen op speelse wijze kennismaken met de natuur. Met boeiende verhalen, interactieve elementen en betoverende muziek wordt de fascinerende wereld van honingbijen en de natuur onthuld. Een perfecte combinatie van plezier en leren!

Geschikt voor Kinderen en hun begeleiders 
Deze kinderentertainment-act is ontworpen voor kinderen tot tien jaar, maar de magie strekt zich uit tot ouders en andere volwassenen. Het interactieve karakter zorgt ervoor dat alle aanwezigen actief betrokken worden, waardoor een gezamenlijke beleving ontstaat die jong en oud verbindt.

Muzikale reis door de natuur
Laat de betoverende klanken van de muziek en de boeiende verhalen kinderen meenemen op een reis door de natuur. Van de bijenkorf tot bloemenvelden, elke scène wordt tot leven gebracht door muziek en interactie. Een ervaring die niet alleen vermaakt maar ook kennis vergroot.

Flexibele Speeltijd
Met een speeltijd van 30 tot 45 minuten is “Wilt u honing bij de thee?” ideaal voor diverse gelegenheden, zoals schoolvoorstellingen, verjaardagsfeestjes of evenementen met een natuurthema. De flexibiliteit maakt het mogelijk om de voorstelling aan te passen aan de behoeften van het publiek en de gelegenheid.

Soort Act:
Kinder Entertainment.

Genre:
Muzikaal Entertainment, Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Kinder Entertainment, Thema Natuur.

Speeltijd:
30 tot 45 minuten.

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KIN-2493-997

Voorbereiding muzikant:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Dieren

Muziekinstrumenten

Gitaar, Kazoo, Neusfluit, Zang

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.