Bijen Parade

Doe een aanvraag

Code: MOB-3147-980

Beschrijving

Breng de bijen tot leven: een betoverende Bijen Parade vol dans, knuffels en duurzaamheid! 🐝

De bijen kunnen wel wat aandacht gebruiken, gezien de bijensterfte! Wij maken ze bigger than life, ze dansen, komen tot leven, knuffelen, fietsen, zweven boven je hoofd, en als je geluk hebt, schenken ze nektar…

Red de bijen
In een wereld waar bijensterfte een zorgwekkend probleem is, biedt onze betoverende Bijen Parade  een eerbetoon aan deze belangrijke bestuivers. Onze mobiele act brengt bijen tot leven op een manier die niet alleen opvalt, maar ook harten verwarmt. Van dansende bijen tot zwevende verschijningen, deze act is een visueel spektakel met een diepe boodschap.

Mobiele act met een missie
Onze bijzondere mobiele act de Bijen Parade gaat verder dan vermaak; het is een ode aan de natuur en een oproep tot bewustwording over bijensterfte. Door de bijen bigger than life te maken, willen we niet alleen aandacht vragen voor hun kwetsbaarheid, maar ook het belang van hun rol in het ecosysteem benadrukken.

Thema lente, natuur en duurzaamheid
Met het thema Lente, Natuur en Duurzaamheid zet onze act in op een groen en milieubewust statement. Elk aspect, van de dansende bijen tot de mobiele bijenkorf op de driewieler, ademt een sfeer van frisheid, vernieuwing en duurzaamheid. Een visuele ervaring die niet alleen opvalt maar ook een positieve boodschap uitdraagt.

Unieke cast en duurzame fiets
Met 2 spelers en een unieke cast, waaronder een grote bij, een mini bij, en een driewieler met bijenkorf en mobiel met 21 “kleine” bijtjes, wordt de Betoverende Bijen Act een onvergetelijk onderdeel van uw evenement. De duurzame fiets draagt bij aan het groene karakter van de act en benadrukt het belang van milieubewustzijn.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openings Act, Animatie Act, Thema Lente, Thema Natuur, Thema Groen, Thema Duurzaam.

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 3 uur. (andere tijden in overleg).

Aantal Spelers:
2 Spelers + Fiets (een grote bij, een mini bij, en driewieler met bijenkorf en mobiel met 21 “kleine” bijtjes.) – Code: MOB-3147-980

Opbouwtijd:
3 uur.

Afbouwtijd:
1,5 uur.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Bruin, Geel

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur), 3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.