Bloemen Geisha’s Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-3735-980

Beschrijving

Bloemen Geisha’s Steltenlopers – een dans van kleur en muziek! 

Laat je betoveren door de Bloemen Geisha’s Steltenlopers, gehuld in prachtige bloemenkostuums die een symfonie van kleur en muziek brengen. Terwijl de grote Geisha bloemen draagt waar melodieën uit stromen, dansen haar metgezellen op deze betoverende tonen. De Bloemen Geisha’s bewegen sierlijk door de straten en laten een onuitwisbare indruk achter op hun publiek.

Kleurrijke bloemenpracht op stelten
De Bloemen Geisha’s Steltenlopers zijn gehuld in een kleurrijke bloemenpracht die de straten transformeert in een levendig bloementapijt. De kostuums zijn een visueel festijn van bloemen in alle tinten en vormen, waardoor de geisha’s een feest van kleur vertegenwoordigen.

Muzikale bloemenmelodieën
Op de rug van de grote Geisha bevinden zich bloemen die melodieën voortbrengen. Terwijl ze zich voortbeweegt, creëert de Bloemen Geisha een betoverende symfonie, waardoor een unieke en interactieve ervaring ontstaat voor het publiek.

Sierlijke dans door de straten
De Bloemen Geisha’s bewegen zich sierlijk door de straten, elke stap is doordrenkt met elegantie en gratie. De dans op stelten voegt een extra dimensie toe aan de act, voor  zowel jong als oud.

Geschikt voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om een festival, winkelcentrum, kinderevenement, netwerkbijeenkomst, beurs of een kleurrijk themafeest, de Bloemen Geisha’s passen zich moeiteloos aan en voegen een vleugje exotische schoonheid toe aan elk evenement.

Thema lente, thema bloemen
De Bloemen Geisha’s omarmen het thema Lente en Bloemen op unieke wijze. De act brengt de frisheid en vreugde van deze thema’s naar voren, waardoor een levendige en levendige sfeer ontstaat.

Flexibele Speeltijden
Met speeltijden van 3 sets van 30 minuten of 2 sets van 45 minuten binnen 4 uur, bieden de Bloemen Geisha’s Steltenlopers de flexibiliteit om de perfecte bloemenpracht en muzikale betovering te presenteren op elk evenement.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Steltenlopers, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Cirque Entertainment, Kinder Entertainment. Circus Act, Netwerk Meeting, Beurs Entertainment, Thema Lente, Thema Bloemen.

Speeltijd:
3x 30 min. of  2x 45 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
3 Spelers – Code: STE-3735-980

Benodigdheden:
Minimale hoogte van 4 meter.

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

3 spelers

Kleur

Groen, Roze

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Jaargetijden

Lente

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.