Muzikale Beren Duo

Doe een aanvraag

Code: AKO-1282-997

Beschrijving

🐻🎶 Muzikale Beren Duo: een swingend berenfeest!

Maak kennis met het Muzikale Beren Duo, een betoverend duo dat de magie van de mandoline en gitaar combineert met vrolijke zang. Samen brengen ze swingende liedjes over het heerlijke berenleven en andere lieve dieren. Een muzikaal avontuur waarbij zelfs een dansje met de kinderen niet mag ontbreken. Beregoed vermaak voor jong en oud!

Swingende melodieën en vrolijke zang 
Laat je meevoeren door de betoverende klanken van de mandoline en gitaar, terwijl het Muzikale Beren Duo hun zangkunsten inzet om het berenleven te bezingen. De perfecte mix van melodie en vrolijkheid voor een onvergetelijk optreden.

Diverse muziekgenres: beren- en kinderliedjes 
Of je nu houdt van berenliedjes of vrolijke deuntjes voor de kleintjes, het Muzikale Beren Duo heeft een uitgebreid repertoire. Geniet van bekende kinderliedjes en ontdek de unieke berenliedjes die de harten van jong en oud zullen veroveren.

Berenleven in beweging: een dansje voor de kleintjes 
Niet alleen luisteren, maar ook bewegen! Het Muzikale Beren Duo nodigt de kinderen uit om samen een dansje te maken. Een interactieve belevenis die zorgt voor vrolijke gezichtjes en onvergetelijke herinneringen.

Boek voor een berengezellige tijd! 
Breng de vrolijke klanken van het Muzikale Beren Duo naar jouw evenement en creëer een berengezellige sfeer. Boek nu voor een swingend feest waar jong en oud van zullen genieten!

Soort Act:
Muzikale Act.

Bezetting:
– Mandoline en Zang
– Gitaar en Zang

Muziek Genre:
♦ Berenliedjes
♦ Kinderliedjes

Speeltijd:
2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS of
3x 40 min. (binnen 3 uur) of
4x 40 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: AKO-1282-997

Voorbereiding muzikanten:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig op locatie.

Repertoire Berenliedjes:
Aapje op stokje – Aapje wou lollig zijn – Beer in de stad – Beer in ‘t bootje – Beer ontsnapt – Beertje Colargol – Beertje Pippeloentje – Beren leren – Beessie – Beren broodje smeren – Bolke de beer – Brommerbeer – Dikkertje dap – Grote beer – Let me be your teddybear – Teddyberen picknick – Berenbump – Berendans(Hongaars) – Berendans(Vlaams) – Berenpolka – Krokodil – Leve het nijlpaard – Olifant – Papagaaitje – Pinguins – Schnappi – Teddybeer, teddybeer (Beren zingen ook KINDERLIEDJES)

Ander Repertoire:
De muzikanten hebben een grote repertoirelijst van andere liedjes die ze ook kunnen zingen.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Dieren

Muziekinstrumenten

Gitaar, Mandoline, Zang

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS *, 3x 40 min. (binnen 3 uur), 4x 40 min. (binnen 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.