Nijlpaard

Doe een aanvraag

Code: MOB-3737-929

Beschrijving

🦛 Het liefdevolle avontuur van het reuzen Nijlpaard: ontdekkingen en vriendschap! 

Maak kennis met het enorm grote, maar liefdevolle Nijlpaard, dat ondanks haar imposante verschijning een heel klein hartje heeft. Samen met haar trouwe vriendin verkent ze nieuwsgierig de wijde wereld. Hoewel ze af en toe een kleine ruzie hebben, zijn ze de beste maatjes. Let goed op, want aan haar bewegende oren kun je zien of ze in een goede bui is, en wie weet waagt ze zich zelfs aan een vrolijk dansje. Maar pas op als haar staart begint te draaien; op dat moment kun je beter even je neus dichtknijpen! Het Nijlpaard beheerst de kunst van expressie: ze kan haar oren, ogen en tong bewegen, haar neus sproeit water, en ze maakt echte Nijlpaard geluiden!

Een groot hart in een enorm lijf
Ondanks haar enorme omvang is dit Nijlpaard gezegend met een klein, liefdevol hartje. Deze reusachtige verschijning wordt vergezeld door haar speelse vriendin, en samen beleven ze avonturen terwijl ze de wereld ontdekken.

Beste maatjes met een vleugje drama
Net als elk onafscheidelijk duo hebben het Nijlpaard en haar vriendin zo nu en dan wat ruzie. Maar laten we eerlijk zijn, wat is een hechte vriendschap zonder een vleugje drama? Ondanks hun kleine onenigheden blijven ze de beste maatjes, klaar voor nieuwe avonturen.

Expressieve communicatie van oren tot staart
Deze mobiele act biedt een interactieve ervaring. Let op de bewegingen van het Nijlpaard: haar oren, ogen en tong kunnen bewegen, en als ze goede zin heeft, kan ze zelfs een vrolijk dansje maken. Echter, wanneer haar staart begint te draaien, is voorzichtigheid geboden!

Levendige geluiden en waterpret
Het Nijlpaard maakt de ervaring nog levendiger door echte Nijlpaard geluiden te produceren. Daarnaast kan haar neus water sproeien, wat voor de nodige waterpret en verfrissing zorgt, zeker op warme dagen.

Mobiele act voor diverse gelegenheden
Deze mobiele act is veelzijdig inzetbaar voor verschillende evenementen, waaronder straattheater, ontvangstentertainment, festivals en thematische gelegenheden gerelateerd aan natuur, dieren, landen, en specifiek Afrikaans entertainment.

Soort Act:
Mobiele Act

Genre:
Mobiel Entertainment, Straattheater, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Thema Natuur Entertainment, Thema Dieren Acts, Thema Landen Entertainment, Afrika Entertainment

Speeltijd:
2x 35 min. binnen 4 uur.
Tussen alle sets een pauze van minstens 90 minuten!

Aantal Spelers:
3 Spelers – Code: MOB-3737-929

Afmetingen:
4,5 meter lang en 2,20 meter hoog!

Bijzonderheden:
Ze kan haar oren, ogen en tong bewegen, haar neus sproeit water en zij maakt echte nijlpaard geluiden.

Extra informatie

Aantal spelers

3 spelers

Onderwerp

Dieren, Natuur

Landen

Afrika

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.