Groene Fee

Doe een aanvraag

Code: CAT-6635-980

Beschrijving

Betoverende Groene Fee: magische animatie act! 🧚‍♀️

De Groene Fee is dol op mensen en betoverd iedereen die langs haar loopt. Komt dat door haar mooie outfit? Haar lieve lach? Haar lekkernijen? Dat is geheim… Ze schenkt graag drankjes in voor haar gasten en dit doet ze op een erg speciale manier. Deze Groene Fee doet graag haar best om alle gasten te betoveren op bijvoorbeeld een Bruiloft, Diner of Bedrijfs feest.

Betoverende Groene Fee
Stap binnen in de magische wereld van de Betoverende Groene Fee, een animatie act die de zintuigen prikkelt en gasten betovert. Haar aanwezigheid alleen al roept nieuwsgierigheid op en maakt van elk evenement een betoverende ervaring.

Mysterieus aura
Wat maakt de Groene Fee zo betoverend? Is het haar prachtige outfit, haar lieve lach, of misschien haar heerlijke lekkernijen? Het blijft een geheim dat de nieuwsgierigheid van iedereen aanwakkert. Haar mysterieus betoverend aura zorgt voor een unieke sfeer op jouw evenement.

Drankjes op magische wijze geschonken
Een van de bijzondere talenten van de Groene Fee is het schenken van drankjes op een erg speciale manier. Gasten worden getrakteerd op een magische ervaring terwijl de Groene Fee haar betoverende drankjes serveert. Een ware traktatie voor de zintuigen!

Multifunctionele animatie act
De Groene Fee past perfect bij diverse gelegenheden, waaronder ontvangst entertainment, catering act, ontvangst act, netwerk meetings, animatieact, en meer. Of het nu een bruiloft, diner of bedrijfsfeest is, haar betoverende aanwezigheid voegt een vleugje magie toe aan elk evenement.

Thema groen, duurzaam en natuur
Met het thema Groen, Duurzaam en Natuur sluit de act naadloos aan bij milieubewuste en natuurlijke thema’s. De Groene Fee belichaamt niet alleen betovering maar ook duurzaamheid, wat haar een uitstekende keuze maakt voor evenementen met groene en natuurlijke accenten.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Catering Act, Ontvangst Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Thema Groen, Thema Duurzaam, Thema Natuur.

Speeltijd:
Maximaal 2 x 60 minuten binnen 3 uur.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: CAT-6635-980

Voorbereiding:
3 uur vooraf aanwezig op locatie

Afmeting van de Tafel:
2 aan elkaar verbonden podium delen van 2 bij 1 meter, totaal van 2 bij 2 meter. Tafels van deze afmeting mag ook.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Kleur

Groen

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…