Met de Schatkist op Avontuur

Doe een aanvraag

Code: KIN-6770-554

Beschrijving

Met de Schatkist op Avontuur : op reis met het avontuurlijke duo!

Stel je voor: een stralende dag aan het strand, de zilte zeelucht vult je neus en de branding ruist zachtjes op de achtergrond. Plotseling doemt er iets op tussen de schelpen en het zand – een oude fles, glinsterend in de zon. Wat zou erin zitten? Eenmaal geopend, verschijnt er een mysterieuze schatkaart. Het startsein voor een magisch avontuur!

De avonturiers
Een vrolijk en avontuurlijk duo staat te trappelen om samen met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan. Met hun sprankelende ogen en een tikkeltje ondeugende glimlach, beloven ze een dag vol spannende verrassingen. Samen trekken ze de wereld rond, belanden in de gekste situaties en ontmoeten bijzondere personages.

Een reis vol uitdagingen
De schatkaart wijst de weg naar verborgen opdrachten, verspreid over het strand en ver daarbuiten. Het avontuurlijke duo, altijd in voor een uitdaging, betrekt de kinderen bij het raadsel. Samen kraken ze codes, ontcijferen ze aanwijzingen en trotseren ze spannende hindernissen. Stap voor stap komen ze dichter bij de schat.

De grote ontknoping
Na een enerverende tocht vol lachende gezichten, opgetrokken wenkbrauwen en ogen vol verwondering, is het moment daar. De schat wordt gevonden! Een kist vol glinsterende edelstenen, blinkende munten en kleurrijke snuisterijen komt tevoorschijn. Een oogverblindend schouwspel dat alle zintuigen prikkelt.

Een onvergetelijke beleving
Met de Schatkist op Avontuur biedt meer dan enkel vermaak. Terwijl de kinderen zich amuseren, leren ze ongemerkt waardevolle lessen. Samenwerken, problemen oplossen en creatief denken worden op een speelse manier gestimuleerd. Bovendien draagt de interactieve aanpak bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

Herinneringen
De avonturiers vertrekken, maar de herinneringen blijven. Een dag vol spanning, spel en samenhorigheid die nog lang in de hoofden van de kinderen zal nagalmen. Ze gaan naar huis met een schat aan belevenissen en een hart vol vreugde.

Op naar nieuwe avonturen!
Het avontuurlijke duo staat klaar om samen met jouw kinderen de wereld te verkennen. Bereid je voor op een dag vol schatten, spanning en speelse leermomenten. Geef ze de kans om deel uit te maken van dit betoverende verhaal en wie weet welke schatten er ontdekt zullen worden! 🌟

Soort Act:
Kinder Entertainment, Kindervoorstelling.

Genre:
Animatie Act, Kindertheater, Muzikale Act met Kinderliedjes, Theater Act.

Speeltijd:
1x 50 minuten.

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KIN-6770-554

Speelruimte:
L 6,5 mtr x B 5 mtr x H 2,5 mtr

Geluid:
Basis geluidsset tot 100 personen is inclusief. Hiervoor is een 220 V aansluiting nodig dichtbij de speelplek.

Voorbereidingstijd:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment